Drake kondigde eerder deze week aan dat hij zijn “The Boy Meets World Tour” op 28 februari naar het Sportpaleis brengt. België zat er duidelijk op te wachten. Deze ochtend vlogen de tickets namelijk in 40 minuten allemaal de deur uit. De hyperpopulaire rapper maakt daarom bekend dat hij een tweede datum in ons land aan zijn planning toevoegt. Het extra concert vindt plaats op 1 maart, opnieuw in het Antwerps Sportpaleis. Tickets daarvoor zijn vanaf nu beschikbaar!

Belangrijk: Wees alert! Ondanks het feit dat er een wettelijk kader is dat de doorverkoop van tickets aan banden legt, worden er nog steeds tickets doorverkocht via internet. Deze op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal – geen garantie tot geldigheid. Meer info hierover via ilovemyticket.com en via de website van FOD Economie.

Drake’s nieuwe tournee wordt op 21 januari afgetrapt in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Drake
Datum: 
1 maart 2017
Locatie: 
Sportpaleis Antwerpen

Reservatie:

Meer over