Donderdag 29 september speelt Eefje de Visser solo op het één-jarig bestaan van de Sofa Sessies. Eefje heeft inmiddels haar derde album ‘Nachtlicht’ uitgebracht, trekt volle zalen en speelt op grote festivals of podia. Toch krijgen haar fans de kans op een unieke live beleving met hun idool tijdens haar solo set op de Sofa Sessies.

Bij de Sofa Sessies staat het warme contact tussen publiek en artiest centraal. Met een maximum van 80 bezoekers en de aanwezigheid van fijne banken, Perzische kleden en knetterend haardvuur worden de perfecte omstandigheden voor een bijzondere concertavond gecreëerd.

Eefje de Visser

De eigenzinnige indiepop artiest komt op plaatsen als Into The Great Wide Open, het koninklijk Theater Carré en maakt de 29ste vrij voor misschien wel het enige solo concert dat ze voorlopig zal geven, in de Kunstmaan, Tilburg. In 2009 won Eefje de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter. Sindsdien heeft haar creatieve manier van tekstschrijven, haar eigen band sound en eigenwijze zakelijke aanpak gezorgd voor een eigen plek in de Nederlandse popmuziek.

Het derde album van Eefje heeft een elektronische sound en klinkt energieker dan de eerste twee. Tickets zijn €22,50 excl. Servicekosten. Voor meer informatie of tickets www.sofasessies.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over