Voor een nieuw programma is Eén op zoek naar diverse Vlaamse gezinnen, om hen gedurende een periode te volgen. In die tijd worden mooie, moeilijke, en grappige momenten vastgelegd, die in het najaar van 2017 op televisie te zien zijn.

Eén zoekt heel uiteenlopende gezinnen: alleenstaande ouders, nieuw samengestelde gezinnen, duo's zonder kinderen, traditionele of holebi koppels, huishoudens met verschillende culturen of andere religieuze achtergrond, ... Volgend jaar staat er in veel van deze gezinnen iets belangrijks te gebeuren. Sommige ouders verwachten bijvoorbeeld de geboorte of adoptie van een eerste kindje, andere zwaaien hun zoon of dochter uit die het ouderlijk huis gaat verlaten. Mogen Eén en productiehuis Geronimo deze spannende, ontroerende, en mooie momenten samen met jou vastleggen? Schrijf je dan in op een.be of via de link onderaan dit bericht en wie weet speelt jouw gezin een hoofdrol op je televisiescherm in het najaar van 2017.

Dit programma wordt geproduceerd door Geronimo, een Antwerps productiehuis met passie voor televisie, reclame en film. Met Wereldsteden en de Emmy-genomineerde reeksen Missie Mosango en Flying Doctors was Geronimo de afgelopen jaren een vaste leverancier voor Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over