Moest u de eerdere promomailing om welke reden dan ook gemist hebben, stellen wij deze single graag nog eens voor aan u!

Marco Kimsen heeft deze oude hit van "STELLA" nieuw leven ingeblazen.Het resultaat is een gezellig lied waar lekker op kan gedanst worden!

Dit getuige ook de vele, positieve reacties, radio- en TV playlists (België en Nederland) en hoge hitparadenoteringen bij meerdere zenders. Het nummer werd in de tachtiger jaren geschreven door Jacques Herb en Jenny Klaver. Het nummer "Eén keer teveel" betekende voor de auteurs, artiesten en producers een startpunt van een heel succesvolle carrière in de Nederlandstalige muziek.

Marco Kimsen had vele optredens in binnen- en buitenland o.a met zijn Elvis act en is nu onder de bezielende leiding van producer Fonny De Wulf (Flikken, Windkracht10) en Riny Schreijenberg (ontdekker Frans Bauer) deze vernieuwende weg ingeslagen.

Release in België en Nederland: 18/1

De nieuwe website van Marco Kimsen al gezien?! www.marcokimsen.be

De clip van Marco Kimsen nieuwste single kan je hier bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=iP03xH65abs&feature=em-upload_owner

'Één keer teveel', de nieuwe single van Marco Kimsen, is HIER verkrijgbaar op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over