Kijk eens aan! Een nieuwe single van Fleddy Melculy!

Ja dat heerschap dat een jaar geleden plots opdook, heel Vlaanderen en vooral zijn metal en hardcorescene op zijn kop zette, de grote festivals aan flarden speelde én vervolgens nog eens een uitverkochte clubtour op zijn naam zette. Ondertussen moet Nederland er nu ook aan geloven met een ha-rt-sti-k-ke gave clubtour waar de band momenteel mee bezig is.

Die schobbejakken die met hun op 23 september 2016 uitgebrachte debuutplaat 'Helgië' een regelrechte stunt voor mekaar kregen door op #2 binnen te komen in de algemene ultratop album charts en daarmee grootheden als Bastille en Bruce Springsteen maar ook broekventje Shawn Mendes achter zich lieten.

Het schorremorrie dat een maand geleden het grootste Europese showcasefestival Eurosonic op zijn grondvesten deed daveren.

Alsof dat nog niet genoeg is, kregen de lieden van Fleddy en de Melculy’s dan ook nog eens carte blanche van de AB en mogen ze dit jaar ook hun eigen festival organiseren: FLEDDYPALOOZA op 17 april (paasmaandag!). Daarnaast speelt de band dit jaar nog een shitload aan shows in clubs en festivals in België en Nederland.

Maar goed, terug over nu naar die nieuwe fantastisch vette supergrave wereldsingle: APU VAN DE NIGHTSHOP! Een ode aan de eigenaar van de nachtwinkel om de hoek (want geef toe, die mensen moeten af en toe ook eens in de bloemetjes worden gezet).

Het wordt meteen ook de laatste single uit het album ‘Helgië’ en midden maart krijgt de song daarenboven een eigen 3D-tekenfilm! (think Toy Story, maar dan absoluut niet voor kinderen)

Trash, hardcore, gangvocals, bifirolls, hard lachen en een breakdown…

Genuine Fleddy Melculy zoals we zeggen. ENJOY!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over