Zondag 5 juni 2016 is de festivalweide van VESTROCK het terrein voor kinderen! VESTROCK JUNIOR wordt wederom een unieke en onvergetelijke belevenis voor kinderen en hun ouder(s), verzorger(s), opa's en oma's. Een speciale festivaldag, waarmee ook de jongere bezoekers een echte festivalbeleving kunnen meemaken. Er wordt niet alleen gedanst op de lekkerste muziek uit Nederland en België, maar kunnen kinderen ook een echt college volgen in de VESTROCK University, is er bijzonder jeugdtheater en kunnen kinderen tijdens de meet & greet hun grootste helden van dichtbij meemaken. Het programma start rond 14:00 uur en duurt tot 21.00 uur en de deuren gaan open om 13:00.

We zijn er trots op de eerste namen bekend te maken:

  • K3
  • Brace
  • B-brave
  • Magic Unlimited
  • Buurman & Buurman Theatershow

Bekijk de video aankondiging van de eerste namen van VESTROCK JUNIOR 2016. Bekijk de aftermovie van VESTROCK JUNIOR 2015 hier.

Voor VESTROCK op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni werden recent de eerste namen aangekondigd, KENSINGTON, ECHOTAPE, MY BABY, DE LIKT, CUT_, ALL TVVINS, FACES ON TV en EVIL INVADERS. Komende maanden zullen nog tientallen acts, zowel voor VESTROCK als voor VESTROCK JUNIOR, bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.

Vestrock

Op het prachtige eiland in het hart van het centrum in Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vindt dit jaar voor de zevende maal VESTROCK plaats, op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016. Op zondag 5 juni is VESTROCK JUNIOR. VESTROCK is een boutique festival, door bezoekers het festival van de vriendschap genoemd door de ontspannen sfeer. Het thema van VESTROCK is Mixing Music, Art & Science: ook dit jaar zullen bezoekers verrast worden met niet alleen een indrukwekkende muzikale line-up, maar ook met een educatief programma en theater in de VESTROCK UNIVERSITY en bovendien met kunst op de VESTROCK weide.

Kaartverkoop Vestrock gaat goed

De kaartverkoop is gestart via http://www.vestrock.nl/, http://www.vestrock.be/ en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Een Early Bird ticket voor VESTROCK JUNIOR bedraagt € 15,00 en voor VESTROCK € 29,00 voor vrijdag 3 juni en € 35,00 voor zaterdag 4 juni. Combitickets zijn verkrijgbaar voor vrijdag en zaterdag voor € 49,00. Campingtickets zijn (alleen online) beschikbaar voor € 10,00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over