Drie weken voor première... Maar je kan nu al genieten én meezingen met de 'Ridders van de ronde keukentafel'. Vanaf vandaag kan je op www.deepbridge.be gratis hun eerste single downloaden: 'Sexy Kissing’!

'Ridders van de ronde keukentafel' is gebaseerd op het gelijknamige succesvolle jongerenboek van Mark Tijsmans. Deze familiemusical vertelt het verhaal van prins Arthur, Gwynevere, Lancelot, Tristan en Isolde. In de voorstelling staan 28 jongeren op het podium en één volwassene, Ludo Hellinx. Die laatste kruipt in de huid van Merlijn de tovenaar.

Met 'Sexy Kissing' brengt de musical, op bijna één maand voor première, al een eerste single uit. De vocals werden opgenomen bij MotorMusic in Mechelen, de studio waar o.a. ook Clouseau, Raymond van het Groenewoud, Triggerfinger en Stan Van Samang al albums inblikten. Voor de muziek trok Deep Bridge naar de wereldberoemde Bullet Sound Studio's in Amsterdam, waar ook sterren als Prince, Skunk Anansie en Lenny Kravitz al werkten. De gitaarpartij is van de hand van Eric Melaerts. Voor de compositie tekende Ad van Dijk, de arrangementen zijn van Marco Braam en de lyrics komen van Mark Tijsmans zelf.

Bij de musical hoort ook een echt full album. Deze zal te verkrijgen zijn vanaf half oktober en zal ook verkocht worden op de voorstellingen. 'Sexy Kissing’, de eerste single van het album, is een catchy, aanstekelijk uptempo nummer, dat gezongen wordt door de volledige cast en de sfeer perfect weergeeft van deze meeslepende familiemusical. Downloaden kan je de single dus vanaf vandaag!

BOEKENBEURS

Op woensdag 1 november, tussen 11u30 en 12u30 kan je de cast ook live aan het werk zien in de Spiegeltent op de Boekenbeurs in Antwerp Expo. Nadien is er ook een heuse meet & greet met de voltallige cast en regisseur Mark Tijsmans aan de stand van Van Halewyck Uitgeverij.
'Ridders van de ronde keukentafel' gaat in première op 29 oktober. De voorstellingen vinden plaats in Theater 't Eilandje in Antwerpen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.deepbridge.be of via 070 691 002.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: