Sir Elton John en zijn band trekken eropuit met de nieuwe internationale Wonderful Crazy Night Tour. Op zaterdag 19 november houdt deze halt in de Antwerpse Lotto Arena.

Elton's indrukwekkende, bijna 50-jarige, carrière werd recent nog bekroond met de allereerste BRITs Icon Award die ooit werd uitgereikt. Deze prestigieuze prijs is bedoeld voor de grootsten der aarde, artiesten die met hun schrijftalent, opnames en optredens een blijvende impact hebben op de Britse cultuur. Een mooie erkenning voor Elton John, maar natuurlijk niet de eerste en zeker ook niet de laatste. De flamboyante zanger mocht al zoveel prijzen in ontvangst nemen, waaronder verschillende Grammy's, Brit Awards en zelfs een Oscar, dat we simpelweg de tel zijn kwijtgeraakt. Hij bezit dan ook een onbegrensd talent en kent als geen ander het magische recept om zijn publiek in vervoering te brengen. Met 250 miljoen verkochte platen wereldwijd is hij ook één van de best verkopende solo-artiesten aller tijden en hij is dankzij "Candle In The Wind" houder van het record voor de meest verkochte single ooit.

Met 'Wonderful Crazy Night' heeft Sir Elton John alweer een nieuwe langspeler klaar. Op vrijdag 5 februari verschijnt deze in de rekken en intussen kondigt hij alvast een wereldwijde tournee aan om het nieuwe werk live voor te stellen aan zijn vele fans. En hij komt niet alleen. Met Nigel Olsson op de drums, Davey Johnstone aan de gitaar, Matt Bissonette op de basgitaar, John Mahon voor percussie en Kim Bullard aan het keyboard, heeft hij een complete band bij zich. Elton en zijn band brengen naast nieuw werk ook de meest iconische hits tot leven op het podium, als "Your Song", "Daniel", "Circle Of Life", "Tiny Dancer" en "Don't Let The Sun Go Down On Me". Op zaterdag 19 november doen ze dat in de Lotto Arena in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 4 februari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Elton John
Datum: 
Zaterdag 19 november 2016
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

Meer over