nóg twee extra voorstellingen tijdens de Paasvakantie

Schitterend nieuws voor musicalminnend Vlaanderen. De organisatoren kondigen de allerlaatste twee extra voorstellingen aan voor de hitmusical CATS in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. "We zijn enthousiast over de sensationele ticketverkoop. Vlaanderen heeft duidelijk zin in deze voorstelling", getuigt Veerle Hoppenbrouwers van Arrano die samen met Frank Van Paridon van Proud to Present de hitmusical naar Antwerpen heeft gehaald. "We waarderen het enorm dat de productie en cast van CATS nog twee extra shows kunnen inplannen in hun drukke speelschema tijdens het Paasverlof. Dankzij hen kunnen de fans van CATS ook nog genieten van deze hitmusical op woensdag 5 april om 14u30 of op Paasmaandag 17 april, meteen de allerlaatste voorstelling, om 19u30. Nu zijn er in het lange Paasweekend elke dag twee shows." CATS gaat in première op 29 maart 2017 in de gloednieuw verbouwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Een voorstelling van de hitmusical CATS bijwonen voor of tijdens de Paasvakantie is een belevenis om te koesteren: ontdek de magie van een legendarische musical.

Van een unieke kans gesproken... De Engelstalige, Londense West End show komt naar ons land. De voorstelling wordt in het Nederlands en Frans ondertiteld zodat de toeschouwers niets van het verhaal hoeven te missen. CATS beleeft zijn Belgische première op 29 maart 2017 in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, exclusief voor België. CATS blijft in het land tot en met Paasmaandag 17 april. Nadien is het CATS-feest definitief voorbij in België. Snel wezen, is dus de boodschap. Er is vast een voorstelling die nog past in de familiekalender tijdens het Paasverlof.

Een CAT heeft negen levens, wij sommen alvast negen goede redenen op om te komen kijken.

  1. Na 20 jaar terug in Antwerpen
  2. Onderdeel van 35 jarige wereldwijde jubileum tour- Antwerpen is uitverkoren uit 350 steden…
  3. Internationale top cast van Londense West End show
  4. Wereldhit "Memory" – moet je één keer live hebben horen zingen
  5. 75 miljoen bezoekers gingen u voor
  6. Voor het eerst de prachtig verbouwde Elisabethzaal komen bekijken
  7. Familieshow voor kinderen van 6 t/m 66 jaar
  8. Juichende recensies van alle Belgische kranten
  9. Leukste familie- uitje in de Paasvakantie

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over