Stan Van Samang met derde concert op 28 mei en Clouseau met derde concert op 4 juni

Het Ethias Theater heeft zich de afgelopen twee jaar in Limburg als een volwaardig en zelfstandig theater in de markt gezet. Dit muziektheater kan rekenen op een toenemende populariteit bij artiesten en publiek. Zo voegden zowel Stan Van Samang als Clouseau zopas elk nog een derde concert toe in de Hasseltse zaal.

Sinds de opening van het Ethias Theater in oktober 2013 vinden almaar meer artiesten en toeschouwers de weg naar dit gezellige theater naast de grote Ethias Arena. Met haar 2.000 zitplaatsen is de zaal uitgegroeid tot een interessante stek in Limburg voor middelgrote concerten en theateractiviteiten. Samen met de club Versuz, de Ethias Arena en Plopsaland Indoor zorgde het Ethias Theater ervoor dat de site van de Grenslandhallen zich ontwikkelde tot een volwaardige entertainmentcluster, die nog wordt versterkt door de nabijheid van Kinepolis Hasselt.

Met 2.000 zitplaatsen of 1.500 zitplaatsen en 1.500 staanplaatsen vormt het Ethias Theater de perfecte aanvulling bij de Ethias Arena, die een gezellige evenementenhal is vanaf 4.000 personen, maar desgewenst tot 15.000 bezoekers kan ontvangen. De theaterzaal is dankzij haar goede akoestiek en de aanwezigheid van een toneeltoren uitermate geschikt voor concerten, shows en theater- of operavoorstellingen. Daarnaast kan de zaal benut worden voor congressen, seminaries en andere privébijeenkomsten vanaf 400 personen. Voor de uitbatende Sportpaleis Group is de zaal, samen met de Ethias Arena, de perfecte aanvulling voor haar zalen in Antwerpen (Sportpaleis, Lotto Arena en Stadsschouwburg), Brussel (Vorst Nationaal) en Gent (Capitole).

Mee door de komst van bekende artiesten werd het Ethias Theater heel snel een ronkende naam bij het grote publiek en in de entertainmentsector. Limburgse fans die bijvoorbeeld Stan Van Samang of Clouseau live willen meemaken, hoeven zich niet langer ver te verplaatsen. Met een concert op zaterdag 28 mei tekende Stan Van Samang inmiddels voor een derde concert in Hasselt. Koen en Kris Wauters deden hetzelfde met een extra Clouseau-concert op zaterdag 4 juni. Hun eerder aangekondigde concerten zijn zo goed als uitverkocht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over