Wegens grote belangstelling voor tickets voor het concert van Editors in de Heineken Music Hall op 4 november, zal de band een extra show geven op 5 november. De kaarten hiervoor zijn reeds in de voorverkoop.

Toen de Nederlandse Editors-fan Erik Drost de geheime track No Harm op de Play It Again Sam sampler ontdekte en bekend maakte, was dat het allereerste nieuwe materiaal van Editors dat te horen was voor het publiek. De rest van het nieuwe album wordt nu afgemaakt in de studio in Schotland zodat het later dit jaar gereleased kan worden. No Harm is nu overal te beluisteren en is gratis verkrijgbaar via de website van de band.

Het meest recente album, The Weight Of Your Love uit 2013, kenmerkte één van de vele hoogtepunt van de band in haar tienjarige carriere. Het album vierde haar vierde achtereenvolgende top 10 notering in de Engelse albumcharts en kwam in Nederland zelfs op nummer één binnen. Andere hoogtepunten kunnen de headlinespots op Lowlands en Werchter genoemd worden. In 2013 stond Editors nog in de Ziggo Dome en deden ze meer dan 100 zalen en festivals aan.

Met een hele set vol legendarische singles, en ongetwijfeld een gezond aandeel nieuw materiaal, maakt de band zich op voor een mooie Europese tour in het najaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Editors
Datum: 
5 november 2015
Locatie: 
Heineken Music Hall, Amsterdam

Reservatie:

Meer over