Het extra staartje aan de reeks voorstellingen van 'Rapunzel, de sprookjesmusical', begint stilaan de proporties aan te nemen van de imposante vlecht van de lieftallige Prinses zelf. Na de vorige week aangekondigde extra voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen op 25 februari en op 14 en 15 april 2017, zal 'Rapunzel, de sprookjesmusical' in de paasvakantie ook terugkeren naar Gent. Jong en oud kunnen op 9 april om 14u in Capitole Gent gaan genieten van deze sprankelende sprookjesmusical, waarin 'Voice'-revelatie en musicaldebutante Shauni Rau (Rapunzel) schittert naast Thomas Van Goethem (kappersknecht Tobias), Liv Van Aelst (koningin), Marc Coessens (kapper Hilbrandt), Jasmin Jaspers (tovenares Fien) en Laurenz Hoorelbeke (tovenaar Titus). 'Rapunzel, de sprookjesmusical' speelt nog bij het ingaan van de krokusvakantie, op 25 en 26 februari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, en tijdens de paasvakantie, op 9 april in Capitole Gent, en op 14 en 15 april 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets & info: www.musichall.be .

Het verhaal

Wie kent het verhaal niet van de prinses ‘Rapunzel’ met de magische lange vlecht, die door haar stiefmoeder – een gemene heks – in een hoge toren wordt opgesloten? Een toren zonder deuren, maar dat houdt een knappe vrijbuiter niet tegen om haar te redden uit de handen van de heks.

Verkleedwedstrijd, meet & greet én Prinsen- en Prinsessenbal!

Zoals stilaan de traditie is, wordt ook ‘Rapunzel, de sprookjesmusical’ véél meer dan gewoon een voorstelling waaraan klein en groot plezier beleven. De Vlaamse cast, de vrolijke liedjes, een flinke dosis humor en de vele extra’s, zoals de verkleedwedstrijd, de uitgebreide meet & greet én het Prinsen- en Prinsessenbal na afloop van de voorstelling, zorgen voor een magische uitstap voor het hele gezin!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rapunzel, de sprookjesmusical
Datum: 
Zondag 9 april om 14.00 uur
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over