Op zondag 28 augustus vond in Antwerpen de 21ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats. Music Hall palmde de Handschoenmarkt in en serveerde er aan het meer dan talrijk opgekomen publiek, heerlijke voorproefjes op enkele van de absolute speerpunten van het nieuwe seizoen. Zo genoten de mensen met volle teugen van de optredens van de cast van 'Chaplin', 'Evita' en 'Rapunzel', en lieten ze zich gedwee meevoeren in de bijna tastbare emotie, tijdens de dansact van 'Ne Me Quitte Pas' van choreografe Isabelle Beernaert. De ticketstand van Music Hall werd na elk optreden zowat overrompeld door het enthousiaste publiek, in die mate zelfs dat er vandaag al extra voorstellingen bekendgemaakt kunnen worden van 'Evita, de Musical' en 'Ne Me Quitte Pas' in Stadsschouwburg Antwerpen! Voor extra speeldata, info en tickets: www.musichall.be

Nordin De Moor pakt met 'Chaplin' na Antwerpen ook Nederland in!

De cast van 'Chaplin, de Musical' was nog niet bekomen van de vele open doekjes na hun ijzersterke optreden op de Cultuurmarkt van Vlaanderen, of ze werden afgelopen zondagavond al verwacht op de prestigieuze - en live uitgezonden op AVROTROS - 'Musical Sing-a-Long' in Nederland. De Antwerpse musicalacteur Nordin De Moor, die de rol van Chaplin speelt, en de cast kregen de kans om er op te treden samen met het vermaarde Metropole Orkest. Ze deden precies wat van hen verwacht werd: Schitteren!

Bekijk HIER het fantastische optreden op de 'Musical Sing-a-Long'! 'Chaplin, de Musical' speelt vanaf december 2016 in Vlaanderen en Nederland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over