Eén week na de seizoensfinale van Familie, zindert de slotscène waarin Bart Van den Bossche (Chris Van Tongelen) rustig over het strand wandelt nog na. Bart blijkt niet dood te zijn, maar houdt duidelijk heel wat verborgen voor zijn familie. De avond van de seizoensfinale konden kijkers naar antwoorden beginnen zoeken via de VTM-app. Meer dan 200.000 nieuwsgierigen – 207.431 om precies te zijn – hebben dat intussen gedaan. Daarmee overstijgt De Zaak Bart nu al het grote succes van Het Mysterie Thomas Feyaerts vorig jaar.

Wie zich in De Zaak Bart verdiept, mag elke weekdag rond de klok van 20.00 uur een nieuwe korte aflevering verwachten waarin telkens een tipje van de sluier wordt opgelicht. Ondertussen is de kaap van 1 miljoen video views bijna overschreven en werden de eerste vier afleveringen in totaal al 997.424 keer bekeken. Deze korte video’s helpen om het antwoord te vinden op de dag- en weekvragen in het dossier van De Zaak Bart.

Ontdekken wat er precies met Bart Van den Bossche is gebeurd, kan nog de hele zomer lang. Op vrijdag 14 augustus 2015 zien de app-gebruikers alle puzzelstukjes in elkaar vallen en wordt duidelijk hoe de vork precies in de steel zit.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over