Goele Bormans

Musical zingt 90’s, een nieuw bruisend idee van Laurenz Hoorelbeke zette vrijdagavond voor één keer Theater Elckerlyc op zijn kop. Met girls-, boysbands en straffe solo’s brachten ze ons eventjes terug in de tijd. Een avond vol nostalgie waarbij iedereen nog eens goed los kon gaan. Aan alles werd gedacht, de kostuums waren net wat we droegen in de 90’s en dat maakte het totaalplaatje helemaal af. De feel-good show werd begeleid door een live band en werd geregisseerd door Laurenz Hoorelbeke. Hij werd hiervoor bijgestaan door zijn bevallige regieassistente Maja Van Honsté.

Laurenz en Maja mochten rekenen op een top team. Drie mannen en drie vrouwen stalen samen de show. Goele de Raedt, Ann Van den Broeck en Elke Buyle lieten het beste van zichzelf horen met o.a. hits van de Spice girls, want die konden toch niet ontbreken op een 90’s party! Maar ook Get Ready kwam even langs, al was het dan in de vorm van Jan Schepens, Michiel de Meyer en Laurenz Hoorelbeke. Sterren als Madonna, Céline Dion en Michael Jackson passeerden ook de revue. Maar de cast had ook oog voor het Vlaamse genre. Van een lekker beest dat veel te mooi was en het gras liet groeien tot ik wil je, Heya Mama en de Samsonrock. Het was een spetterende show die ons doet uitkijken naar meer!

Musical zingt 90’s is de eerste productie van Jamaja producties. Ze speelden een voorstelling in Theater Elckerlyc en staan op 30 juni nog in het Plopsa Theater in De Panne. De tweede productie werd reeds aangekondigd en zal “Musical zingt top of the Diva’s” heten. Hiervoor is de casting nog volop aan de gang. Er wordt nog druk gezocht naar twee professionele mannelijke zangers/acteurs die goed kunnen bewegen (tenor en bariton). Is het op je lijf geschreven? Schrijf je dan snel in via www.jamaja.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: