Na een sensationele editie in Paleis 12 vorig jaar - waarbij FCKNYE meer dan 10.000 festivalgangers uit alle hoeken van Europa mocht verwelkomen - geeft het festival dit jaar opnieuw afspraak op donderdag 31 december voor een buitengewone avond en deze keer in de Brussels Event Brewery. De complete line-up is nu bekend en de early bird ticket verkoop liep als een trein. Vanaf nu kosten de voorverkoop tickets 35€.

Het wordt de vijfde verjaardag van het FCKNYE festival dat opnieuw zo’n 10.000 feestvierders zal samenbrengen in een exceptioneel kader en dit ter gelegenheid van de viering van oud en nieuw. Ze willen zo opnieuw een mooie bijdrage leveren aan de bruisende Belgische muziek-scene.

Ze zullen dit doen met meer dan 50 Belgische en internationale artiesten die zullen aantreden op 6 verschillende podia. Dit jaar verwelkomt de Brussels Event Brewery het event en zo wordt de bezoekers nog maar eens een compleet nieuwe ervaring aangeboden en dit opnieuw in een uniek kader. Er worden in totaal 10 verschillende muziekgenres aangeboden met in elk genre een aantal grote namen. Voor elk wat wils dus: van techno tot soul en funk van bass tot hard- en breakcore en van reggae en dub tot hip-hop en rap.

Jeff Mills, Luke Slater, Vald, Black Sun Empire, Necro, Panda Dub en Salut c’est Cool zijn slechts enkele van de vele grote namen die deel uitmaken van het adembenemende programma. De complete line-up vind je hieronder. Alle artiesten verenigen hun talenten om de Brussels Event Brewery tot het ochtendgloren in lichterlaaie te zetten en 2016 op grandioze wijze in te zetten.

Het FCKNYE Festival belooft dan ook opnieuw het grootste indoor festival van Oudejaar te worden! Dus waarom nog wachten op de zomer om van een buitengewone festival ervaring te genieten?

In het licht van de huidige situatie, zullen uiteraard alle mogelijke maatregelen worden genomen om de bezoekers een veilig Oudejaar te bezorgen. Iedereen kan daar ook zijn of haar steentje aan bijdragen. Details over de genomen veiligheidsmaatregelen vind je hier: http://fcknyefestival.be/news/security-measures-advices/

Alle namen op een rij:

Black Sun Empire B2b Audio , Jeff Mills, Necro, Panda Dub, Salut C’est Cool, Alifer, Alix Perez B2b Icicle, Luke Slater, Alpha Wann, Annix, Apashe, Billain, Convok, Darktek, Dc Breaks, Deen Burbigo, Demi Portion, Dj Reedoo, Dj Suspect, Eff Gee, Everydayz, Funky Bompa, Gancher & Ruin, Ganja White Night, Guts, Hamza, Hellfish Vs The Dj Producer, Hologram Lo’, Jazzy Bazz, Kwak, La Fine Equipe, Mahom, Mr Magnetik Live, Nanaka, Ozzy Ozwald, Phace, Radium, Rødhåd, Reggaebus Soundsystem, Skud, Tha Trickaz Live, Todiefor, Vald, Vibronics, Weeding Dub

Meer info over de artiesten vind je hier: http://fcknyefestival.be/lineup/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over