Op 23 oktober brengt het Engelse Fearless Vampire Killers Bruises uit, een mini-album over de worsteling en triomf die de band de afgelopen jaren meemaakte. De band presenteerde afgelopen week al de eerste single Like Bruises. Bekijk de video op YouTube.

2015 is het meest succesvolle jaar tot nu toe voor Fearless Vampire Killers. Met twee grote Europese tours als support van Black Veil Brides en In This Moment, een headline tour en een eigen festival Havoc Fest. Fearless Vampire Killers is meer dan een band. Naast hun eigen label Goremount Records en eigen sociale netwerk The Obsodian Bond heeft de band zelfs een eigen ‘comic book’. Fearless Vampire Killers hebben een eigen realiteit gecreeerd, gevuld met een wereldwijde schare aan trouwe fans.

Opgericht in 2008, bracht de band twee EPs en twee full length albums uit op het eigen label Goremount Records. Met overweldigende reviews in het thuisland verscheen vorig jaar Unbreakable Hearts, waarmee de band ‘de scene’ op het Europese vasteland en De VS voor zich won. In 2014 lanceerde FVK tevens hun eigen sociale netwerk, The Obsidian Bond [http://fearlessvampirekillers.com/obsidianbond/], een platform door de band zelf ontwikkeld en dat dient als hub voor hun fans. Door middel van opdrachten en interactie kunnen leden toegang krijgen tot exclusieve content, niet eerder vertoonde video’s, speciale merchandise en nog veel meer. Een unieke en nieuwe manier om fans aan de band te binden.

Fearless Vampire Killers gaat een druk najaar tegemoet met een derde Europese tour, een optreden op de Vans Warped Tour London en de release van een nieuw stripverhaal genaamd The Vigilante.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: