Schitterend nieuws voor de fans van een warme, feel-good theaterkomedie! Op 2 juli ging de gloednieuwe komedie "CAFE BEVEREN” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, sindsdien is er stormloop voor de middagvoorstellingen. Gelukkig konden er op zaterdag 5 en zaterdag 12 augustus alvast twee extra matinee-voorstellingen om 15 uur bijgepland worden. Er zijn ook nog tickets voor de avondvoorstellingen. Snel wezen is de boodschap. Want "CAFE BEVEREN" is nu al dé zomerproductie in het Fakkeltheater en de reden om het theater een hele zomer lang open te houden. Acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem geven dan ook het beste van zich zelf op de scène. “CAFE BEVEREN” is nog te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater tot en met 13 augustus.

VIVA MINERVA – een indrukwekkende cast in een warmhartige komedie

Café Beveren is een fictief verhaal, sterk gebaseerd op het Antwerpse legendarische, gelijknamige café waar al 80 jaar een DECAP-orgel ten dans speelt. Acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem kijken er al naar uit om aan de slag te gaan. De repetities verlopen alvast in opperbeste stemming. Het Fakkeltheater blijft deze zomer voor het tweede jaar op rij open want de première van Café Beveren is op zondag 2 juli in de Rode Zaal en de speelperiode loopt tot en met 13 augustus, telkens van vrijdag tot en met zondag.

CAFE BEVEREN - een volkse komedie van ‘t vat.

We nemen u mee naar het bekende Antwerpse volkscafé met het al even bekende DECAP-orgel en daar is een goede reden voor: Café Beveren bestaat namelijk 80 jaar! We maken kennis met de vaste stamgasten, zo is er Irma even oud als café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Franske de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo, stapelzot van het pijporgel en Nancy die voor ze haar ‘vitrien’ opent in de rosse buurt altijd nog even binnenspringt voor haar dagelijkse porto. Bazin Jeanine ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis uit Apeldoorn. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert …

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Café Beveren
Datum: 
Vanaf 30 juni 2017
Locatie: 
Fakkeltheater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over