Dit weekend is het zover: de dertigste editie van Festival Mundial! De afgelopen dagen is keihard gewerkt om de Spoorzone in Tilburg om te toveren tot het mooiste festivalterrein.

De toegangspoort is af en fenomenaal indrukwekkend. Tientallen witte doeken sieren de ingang die ‘s avonds worden verlicht door kleurrijke lampen. Een goede voorbode van al het tofs dat zich erachter bevindt. De discoballen hangen in de bomen. De houten barren van De Bende zijn afgetimmerd. De enorme stellages van sloophout zijn speciaal voor Festival Mundial gemaakt. Het grote podium in De Tuin is voorzien van kleurrijke bladeren. De Cocktailbus is geïnstalleerd. De Desperados Party Arena is klaar voor het feest. In de Fontys Koepelhal klonk alleen de soundcheck al fantastisch. De Oase lijkt wel een fata morgana zo mooi met de wapperende sarongs en de vrolijk stemmende bloemenzee. Kortom, het festival kan beginnen!

Zaterdagmiddag 24 juni om 13:00 gaan de poorten open. Festival Mundial duurt tot zondag 25 juni 23:00. Op de line-up staat teveel om op te noemen. Het is de dertigste editie, vandaar dat oude bekenden worden afgewisseld met nieuw talent. Van HONNE tot Broken Brass Ensemble, Skip&Die, Brainpower en The Big Band Theory en van Linde Schöne tot GANZ.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via festivalmundial.nl/tickets. Kijk voor meer info op: www.festivalmundial.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over