ingen, dansen, presenteren, acteren,.. hij kan het allemaal. Al 25 jaar is Filip D'haeze bezig met entertainment, bekend van de toenmalige boysband 'En Zo' en nu al 15 jaar het gezicht en zanger van de meest dynamische partyband van Vlaanderen, SWOOP!

Om zijn 25 jarige carrière te vieren brengt hij voor het eerst een solo single uit onder zijn eigen, echte naam. 'Het was even zoeken naar de stijl, maar het antwoord lag eigenlijk voor de hand' zegt Filip. Naast presentator bij o.a. MENT TV, Family Radio en zanger is hij ook full time ZUMBA-instructor. ZUMBA is een populaire fitnessvorm waar Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals salsa, merengue, cumbia, cha cha cha, ... gecombineerd worden met fitness. Nu weet je ook meteen waar Filip zijn moves en energie vandaan haalt! Ook de muziek tijdens de ZUMBA-lessen zijn heel aanstekelijk en zo vond hij het perfecte liedje in "TE QUIERO", en dit in een productie van David Vervoort. 'Het is een zomerse song, gekruid met een zuiders ritme en een catchy tekst, geschreven door mezelf' zegt Filip.

Als je dacht dat je de Vlaamse zomerhit voor dit jaar al had gehoord, think again, want hier is Filip D'haeze met "TE QUIERO"!

Filip D'haeze trok voor de videoclip een paar dagen naar het Zuid-Spaanse Estepona/ Marbella en het eindresultaat maakt de song alleen maar sterker, mede dankzij de prachtige montage van Frank Molnar.

"TE QUIERO" is HIER te verkrijgen op iTunes en HIER te beluisteren op Spotify!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over