Met nog eens acht namen neemt de muziekaffiche van Leffingeleuren stilaan vaste vorm aan. Jammer genoeg ook één afzegging, Jack Savoretti kan er jammer genoeg niet bij zijn. Vanaf vandaag kan je online tickets kopen voor Leffingeleuren, de lokale voorverkoop start maandag.

Om het nieuwe idee kracht bij te zetten worden de tickets ook gevoelig goedkoper. Het ontmoeten van mensen, het genieten van de muziek en de omgeving, het ontdekken van jong talent, dat worden de centrale thema’s. Het festival kan gemakshalve in twee delen worden opgedeeld.

Betalend luik (concerten)

De muziek blijft de essentie uitmaken en zal een mooie staalkaart bieden van de eerlijke, opwindende muziek waar Muziekclub De Zwerver een patent op heeft. De betalende concerten vinden plaats in Zaal en Café De Zwerver en in een nieuwe concerttent. Hier zullen een 40-tal namen de dienst uitmaken en het ontdekken van jong talent neemt een hele belangrijke plaats in.

Gratis luik

Het overige deel van het festivalterrein zal een cirkel rond de kerk vormen en zal gratis toegankelijk zijn. Er komen een tiental foodtrucks, een DJ-podium (het VW-busje van vorig jaar), het buskerstreet-podium met vooral lokale artiesten, verschillende originele bars (bier, koffie, wijn, cocktails), een zestal straattheater-acts, kunst i.s.m. Beaufort, licht-animatie (mapping) i.s.m. Cinémobiel, innovatie i.s.m. Barco,…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over