De Romeo’s. Menig vrouwenhoofd maken ze gek, volle zalen trekken ze met hun Vlaamse meezingers. Op maandag 30 mei maken Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi één vrouw in het bijzonder gelukkig, op vraag van de 10-jarige Wietse en zijn partner in crime Niels Destadsbader.

Wietse, die school loopt in De Klinker in Rotselaar, wil Greet de verrassing van haar leven bezorgen. Greet heeft het syndroom van Down en werkt elke week als vrijwilliger op de school. Wietse vindt het hoog tijd dat Greet voor al dat werk beloond wordt met een onvergetelijk concert van haar grootste idolen: De Romeo’s.

De grootouders van Janne (8) staan elke zondag op de markt van Heist-op-den-Berg, waar ze fruit verkopen. Janne wenst haar hardwerkende grootouders eindelijk een dag rust toe en stuurt hen op weekend. Maar wie zal het werk dan doen? Niels Destadsbader en Janne ontpoppen zicht tot dé perfecte marktkramers.

De 11-jarige Jef heeft een wens voor de hele school. Sommige kinderen hebben immers geen fiets en kunnen daarom niet altijd mee op uitstap of naar de zwemles. Omdat iedereen evenveel kansen op plezier verdient, gaat hij op zoek naar mensen die hun oude fiets willen doneren.

Eve (11) tot slot speelt klarinet in de jeugdharmonie van Rotselaar. Haar dirigent Kevin verlaat de harmonie bijna en Eve wil hem bedanken voor de leuke jaren. Recent componeerde Kevin zijn eerste nummer, en Eve en Niels zorgen ervoor dat zijn compositie gebracht wordt door de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen, bestaande uit de 70 beste muzikanten van België en tevens de persoonlijke harmonie van de koning.

Afleveringen van De Wensboom live en uitgesteld te bekijken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: