Gentlemen crooner Guy Neve lanceerde vorige week zijn gloednieuwe album 'Memories' en daarop schakelt de gedreven Limburger bewust een versnelling hoger. Uiteraard mogen de popcorn classics en oldies in aanstekelijke Nederlandstalige versies niet ontbreken…maar er is meer! Op ‘Memories’ pakt Guy ook uit met 2 gloednieuwe, originele songs en daarvan koos hij het wat Borsato-aanvoelende ‘’t Diepst van mijn hart’ als nieuwe single. Voor Guy is het nu in spanning afwachten hoe zijn eerste "eigen" single onthaald wordt, maar de signalen zijn alvast meer dan gunstig!

"Ik moet zeggen dat het helemaal anders aanvoelt dan bij de vorige singles. 't Diepst van mijn hart' is toch meer mijn eigen kindje dat ik nu, bij wijze van spreken, voor de leeuwen gooi", zo zegt Guy Neve. "Het nummer werd geschreven door bekend componist en producer Fonny De Wulf. Fonny is o.a. componist van de muziek die je hoort in de televisiereeksen 'Windkracht 10' en 'Flikken', en schreef ook al nummers voor tal van artiesten, zoals Barbara Dex, Raf Van Brussel en zelfs Plaza. Ik vind het dan ook een hele eer dat hij voor mij in de pen wou kruipen. De eerste reacties van de mensen zijn alvast heel bemoedigend, zo krijg ik vaak te horen het nummer doet denken aan Marco Borsato, een enorm compliment vind ik dat. Ik vond het heel belangrijk om op mijn nieuwe album 'Memories' niet enkel covers te brengen, maar ook origineel materiaal. Laat ons zeggen dat ik mezelf daarmee een upgrade wil geven, eigenlijk een Guy Neve 2.0 presenteren aan het publiek", besluit Guy met de glimlach.

't Diepst van mijn hart', de nieuwe single van Guy Neve, is HIER verkrijgbaar op iTunes en HIER te beluisteren op Spotify!

‘Memories’, het nieuwe album van Guy Neve, is ook fysiek verkrijgbaar in de handel!

Tracklist 'Memories'
1. ‘t Diepst van mijn hart
2. Leef je leven met mij
3. Mijn grote liefde
4. Blind Date
5. Winter
6. Als jij danst
7. Unchained Melody
8. Ik loop de muren op
9. Familie
10. Darling I Love You
11. Ik was nog nooit in Saint-Tropez
12. Zilver Goud en Diamant

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over