In de AB in Brussel op zondag 13 december – in het kader van Music for Life en ten voordele van Unicef

Op zondag 13 december geven de acteurs van Bevergem samen met een gelegenheidsband een uniek concert in de AB in Brussel. In het kader van De warmste week van Music for Life en ten voordele van Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Tickets reserveren kan vanaf maandag 16 november om 13.00 u. via abconcerts.be

“Dat is toch een beetje de max, de muziek van Bevergem”
Freddy De Vadder

“Dat is toch een beetje de max, de muziek van Bevergem”, aldus Freddy De Vadder. “Wel, ik heb afgesproken met de andere pipo’s en prenten van Bevergem om samen al die liedjes te zingen met ongelooflijk goede muzikanten. En dat allemaal voor het goede doel. Het is ten voordele van ... mensen die in de miserie zitten. Het gaat geweldig worden. Ja, ik ben veel te goed. Koekegoed.”

Freddy De Vadder presenteert...

Met Bevergem for Life presenteert master of ceremony Freddy De Vadder een muzikale trip door de soundtrack van de successerie. Met beelden uit de reeks, een live band en de acteurs/personages van Bevergem: Bart Vanneste (Freddy De Vadder), Piet De Praitere (Claude), Ann Tuts (Martine), Zouzou Ben Chikha (Amar), Dries Heyneman (Kurt), Wannes Cappelle (Wantje/Johan), Ilse De Koe (Hilde), Annemone Valcke (Elise), Gunter Lamoot (Stefan – Bende van de Roste), David Galle (Thierry – Bende van de Roste) en Luc Dufourmont (Luc – Bende van de Roste). Samen brengen ze songs van onder meer Fleetwood Mac, Beck, Evil Superstars, Grace Jones, Supertramp en Cindy Lauper.

De band

De acteurs worden live begeleid door een gelegenheidsband van topmuzikanten: Dirk Jans (drums - De Mens, Vive la fête), Ben Brunin (bas - Vive la fête, Millionaire), Thomas Vanelslander (gitaar - Raymond, K's Choice, Arno), Steven Janssens (gitaar - Daan, The Whodads), David Poltrock (keyboards - Hooverphonic, De Mens), Eva Tshiela-Gysel (backing - Zita Swoon), Pauline Verminnen (backing - dochter Johan Verminnen), Walid Ben Chika (backing - HetPaleis, Omar Perry).

Het goede doel

De opbrengst van Bevergem for Life gaat naar Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Unicef ijvert voor de rechten van kinderen in de hele wereld, en helpt hen een beter leven te leiden.

Bevergem for live is een initiatief van Canvas in samenwerking met De Wereldvrede, BroekToe bvba, Busstop vzw en organisator Peter Verstraelen Agency.

Bevergem DVD & CD

Bevergem is nu ook beschikbaar op DVD en de soundtrack van de serie op CD. De DVD-box en CD van Bevergem worden verdeeld via (PIAS) en zijn vanaf vrijdag 20 november overal te koop; ook via mediaboetiek.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Bevergem
Datum: 
13 december 2015
Locatie: 
AB, Brussel

Reservatie:

Meer over