Vòòr zijn show ‘De Fun, De Hits!’ in première ging zei Henk Rijckaert nog “Als er gelachen wordt, ben ik concent”. En dat er gelachen is. Daarom maakt hij de Vlaamse podia de komende maanden nogmaals onveilig met deze muzikale comedyshow.

Bij het maken van deze voorstelling heeft Henk Rijckaert zich volledig kunnen uitleven in al zijn passies en kwaliteiten. Voor het decor kreeg de doe-het-zelver in hem vrijspel. Hij knutselde verschillende installaties in elkaar die op het podium staan te schitteren. Zijn gevoel voor ritme vormt een rode draad doorheen de show. Henk brengt eigen geschreven nummers die hij persoonlijk begeleid op gitaar. Aan de basis liggen stukken stand-up waarbij de comendian er geanimeerd op los verteld.

Door het grote succes van zijn eerste tournee speelt Henk deze show nog een 40-tal keer. Een overzicht van de volledige speellijst vind je terug op www.henkrijckaert.be.

De pers over 'de fun, de hits!'

“Henk Rijckaert is een briljante woordsmid. Met ‘De Fun, De Hits’ heeft hij een topshow gemaakt, zijn beste tot nog toe” (De Standaard, goed voor 5 sterren)

“Pretentieloos, vakkundig en geestig” (DeRedactie.be)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over