nieuwe single kondigt nieuw album aan!

Herbert Verhaeghe streeft er naar om als artiest zoveel mogelijk kantjes van zichzelf te laten zien. In herhaling vallen is uit den boze. Het publiek: dat moet geboeid blijven en zich afvragen wat het volgende zal zijn waarmee hij als artiest uit de hoek zal komen. Na ons afgelopen winter een aantal hartverwarmende ballades te hebben voorgeschoteld, komt Herbert nu met nieuw materiaal. Materiaal waarbij je allerminst een déjà vu gevoel krijgt.

Jezelf als artiest blijven heruitvinden met materiaal dat het publiek kan blijven boeien én dat je als zanger graag brengt; daar draait het bij Herbert om. In de loop van zijn carrière heeft hij ook alleen maar nummers gebracht waar hij zelf voor de volle 100 % achter stond en dat merk je ook wanneer je een optreden van deze sympathieke zanger bijwoont.

Met ‘Déjà vu’ schotelt Herbert ons weer een muzikaal pareltje van formaat voor. Bij deze productie werd duidelijk niet over één nacht ijs gegaan.

‘Déjà vu’ vertelt het verhaal van mensen kijken, contacten leggen, verleiding ook… “Kan het zijn dat ik jou al zag?” Herkenbaar voor iedereen. Hoe leg je een eerste contact? Waarom vallen je ogen net op die ene persoon als er een stroom van mensen aan je voorbij gaat? Of misschien ken je die persoon echt wel en heb je een déjà vu? Het nummer valt op heel wat manieren in te vullen en dat is net het mooie eraan: ieder die er naar luistert, kan er zijn of haar verhaal bij fantaseren.

De kille dagen hebben plaatsgemaakt voor de eerste zonnestralen. De terrasje raken stilaan gevuld, de dagen worden langer; kortom: het wordt eindelijk zomer! Ook dat vind je terug in deze heerlijke song. Op een zomers ritme dat benadrukt wordt door heerlijk trompetgeschal kan echt niemand nog blijven stilzitten. Kortom: Herbert is er in geslaagd om het voorjaarsgevoel te verpakken in een drie minuten durende song!

En daarmee is Herbert er als zanger opnieuw in geslaagd om te verrassen. Wat meer is: wie deze single hoort zal zich nu al afvragen wat hij in petto heeft voor het album dat hij op dit moment druk aan het voorbereiden is met zijn producer Peter Keereman. Eén ding is zeker: noch bij de single, noch bij het album zal je een déjà vu-gevoel bekruipen!

Herbert stelt voor: 'Déjà vu'

‘Déjà vu’ wordt komende zaterdag voorgesteld in het A-Mode filiaal van Aartrijke.

Herbert wordt al een tijdje piekfijn uitgedost door A-Mode en hij stelt er zijn single dan ook met bijzonder veel plezier voor op zaterdag 18 april. Je vindt er hem om 14u30 en om 16u. En er is meer: wie voor € 50 besteedt aan kleren, krijgt die dag de nieuwe single van Herbert gratis en voor noppes mee naar huis!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: