Het zal je maar overkomen: op de dag van je huwelijk bezoek krijgen van je favoriete zanger. Het overkwam Heidi De Maet uit Koksijde, die afgelopen donderdag in het huwelijksbootje stapte met haar partner Peter Deprez. Tijdens het avondfeest, verraste Herbert het kersverse bruidspaar door opeens de zaal binnen te wandelen. Maar Herbert had nog meer verrassingen in petto!

Heidi is al een hele tijd fan van Herbert. Ze volgt hem naar optredens wanneer ze daar de kans toe krijgt en thuis liggen de albums en de singles van de zanger steeds binnen handbereik.

“Dat bracht me op het idee om Herbert uit te nodigen op hun huwelijksfeest,” vertelt Heidi’s vriendin Davine Arnoys. “Herbert was – ondanks zijn drukke agenda – onmiddellijk bereid om op de uitnodiging in te gaan,” vervolgt ze.

Heidi zelf wist van de verrassing niets af. Het spreekt dan ook voor zich dat ze in de wolken was toen Herbert opeens de zaal binnenstapte. “Toen ik hem zag, kreeg ik het plots warm en koud tegelijk,” vertelt Heidi. “Ik vond het heel tof voor haar,” zegt Heidi’s echtgenoot Peter. “Daarmee bewijst hij heel wat over te hebben voor zijn fans!”

Herbert was uiteraard niet zomaar gekomen. “Het was de bedoeling de dans in te zetten op de tonen van Herberts ‘Geboren voor elkaar’,” vertelt Heidi. “We hadden de dj de muziek al bezorgd, maar Herbert verraste ons door het nummer live te brengen! Ik was helemaal in de wolken!”

Om iedereen in opperbeste stemming te brengen, bracht Herbert ook nog zijn nieuwe single ‘Déjà Vu’; een nummer waarmee hij iedereen op de dansvloer kreeg. Voor Peter en vooral voor Heidi was de avond helemaal geslaagd. Dankzij Herbert!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: