Heel Vlaanderen kent Belgium’s Got Talent, maar ook in andere landen loopt het over van fascinerend, gek en opvallend talent. Van India tot IJsland, van Bulgarije tot Brazilië of van China tot Chili: overal op deze aardbol loopt talent rond… en voelen mensen zich geroepen om hun talent te delen met de rest van de wereld in het tv-format Got Talent. Vanaf dinsdag 1 september 2015 worden in Planet's Got Talent de meest gevarieerde, spraakmakende en entertainende acts uit de Got Talent-shows gecompileerd tot één grote wereldreis doorheen de shows uit meer dan 60 verschillende landen.

Zonder twijfel is Planet’s Got Talent de enige show ter wereld waarin je een Koreaan wasabi met limoenen in zijn ogen ziet wrijven, volwassen dames verkleed als katten opera hoort zingen en een man een slang ziet opeten. Om een beetje duidelijkheid te scheppen werden de audities onderverdeeld in categorieën zoals: ‘Handige handigheidjes’, ‘Omega 3’ en ‘Talent met een staartje’.

Aflevering 1 van planet’s got talent op dinsdag 1 september 2015 om 20.35

In de eerste aflevering van Planet’s Got Talent komen onder meer de volgende kandidaten aan bod: een Roemeen die hout kan zagen zonder zaag, een Koreaanse vrouw die appels in twee kan 'scheuren', een Zuid-Afrikaan die een zak cement kan opheffen met zijn mond én een Amerikaanse danser die tijdens zijn act van het podium dondert.

Toch kan het nog gekker, want verder zitten in deze aflevering ook een Koreaanse die uit het niets honderden vlinders tevoorschijn tovert tijdens haar dansact én een Belg: niemand minder dan Gerrit Wellens, een consultant in een maatpak... die plots enorm goed blijkt te kunnen poppen en locken. Maar ook een Fransman die opvallend veel weg heeft van Harry Potter - en zelfs zijn magische krachten lijkt te hebben – en enkele Arabische en Russische gymnasten die levensgrote en -gevaarlijke mensenpiramides bouwen.

The Best Of Holland’s got talent vanaf dinsdag 22 september 2015 om 20.35

De meest onvergetelijke audities, de leukste acts en de meest ontroerende audities zijn vanaf dinsdag 1 september 2015 drie weken lang te zien bij VTM in Planet’s Got Talent. Nadien zet VTM de reeks audities verder met vier compilatie-afleveringen boordevol Nederlands talent in The Best of Holland’s Got Talent. Vanaf dinsdag 22 september 2015 is het met andere woorden aan onze noorderburen om een lach, een traan of verbazing op onze gezichten te toveren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: