Met zijn swingende Nederlandstalige rock’n roll en retro getinte songs heeft Wim Leys een bijzondere plaats veroverd in de Vlaamse muziekwereld. Hij is dagelijks te zien op de Vlaamse muziekzenders en te horen op zowat alle radiozenders én hij toert al jaren met zijn eigen band. Wim Leys brengt een mix van swingende eigen nummers en goed uitgekozen covers boordevol ambiance én met een retro tintje.

Op “Beste van Wim Leys” vind je zijn grootste successen van de afgelopen jaren, inclusief een live-versie van “Elk z’n eigen gang”, dé zomerhit van 2001.

Uiteraard bevat de cd hits als “Shout Shout”, “Rocking in The Street”, “Happy Days”, “Negen Maanden” en “Vannacht Zijn We Samen” (in 2015 goed voor 3 weken op 1 in de Vlaamse Ultratop 50). Als extra vind je op deze cd ook 2 geheel nieuwe nummers, waaronder de nieuwe single “ Ervandoor” - een cover van “Footloose”.

Het album komt uit ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Wim Leys op 3 juni. Een verjaardag die de komende maanden flink zal gevierd worden, ondermeer door een gratis toegankelijk verjaardagsconcert in Blankenberge.

De komende maanden toert Wim Leys ook weer met zijn band (Steven Jacobs, David Piedfort, Thomas Fiorini en Steven Dielkens) door Vlaanderen. Wie deze band al live gezien heeft, weet wat voor uitstekende entertainer Wim Leys is…

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: