Derde album 'Exhale' uit op Unday Records

De nieuwe Intergalactic Lovers heet ‘Exhale’ en is nu uit op Unday Records. De laatste 5 jaar heeft Intergalactic Lovers in bijna elk Europees land getourd, om vervolgens terug in thuisland België clubs uit te verkopen en festivals plat te spelen. Onder hun fans vinden we zelfs de Belgische koning en koningin, voor wie ze een tijd geleden een concert mochten spelen in de Brusselse Ancienne Belgique.

In 2017 slaan Intergalactic Lovers en Unday Records de handen in elkaar voor de opvolger voor 'Little Heavy Burdens' uit 2014. Met Gil Norton (Pixies, Foo Fighters, Patti Smith,...) als producer en Ted Jensen (Florence & The Machine, Arcade Fire, Muse,...) als mastering engineer werkte de band samen met twee absolute toppers. Ook de band zelf toont zich scherper en doeltreffender dan ooit, zowel in de studio als op het podium.

Release showcase 'Exhale' in Gent

Op woensdag 13 september speelde Intergalactic Lovers een uitverkochte release showcase in de Gentse zaal 'Lux' voor een select aantal fans. Op 2 november en 14 februari pakken ze het iets groter aan en vullen ze tweemaal de Brusselse AB. Het eerste concert is uitverkocht, voor het tweede zijn er nog tickets beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: