Met de wind in de zeilen blikt Ivann vooruit naar de zomervakantie die voor de deur staat. De komende 2 maanden is hij één van de blikvangers op de Joker +, Viva Vlaanderen Zomertour, waar hij het podium deelt met Lindsay, De Romeo’s, Christoff en Sasha & Davy. Muzikaal legt zijn keuze voor Nederlandstalige popmuziek hem duidelijk geen windeierer. Na het succes van ‘Ik kan de hele wereld aan’, zorgt ‘Uit het oog, niet uit m’n hart’ voor de bevestiging. Dat het menens is met Ivann z’n solocarrière, bewijst hij ook met zijn nagelnieuwe website www.ivann.be.

Het waren voor Ivann best wel harde noten om te kraken toen hij begin dit jaar geconfronteerd werd met het gelijktijdig overlijden van z’n grootouders. “Voor mij blijft het nog steeds iets onwezenlijk. We hadden net afscheid genomen van mijn 80-jarige grootvader en nauwelijks enkel uren later overleed mijn 77-jarige grootmoeder. Het is een dag en het zijn momenten die voor eeuwig een diepe wonde zullen nalaten bij mezelf en mijn familie. Ik had een sterke band met mijn grootouders en ik moet toegeven dat het aanvankelijk heel moeilijk was om over dat verdriet te praten. Ik kan als zanger beter over gevoelens zingen, vandaar ook dat ik alles verwerkt heb in ‘Uit het oog, niet uit m’n hart’”, zegt Ivann geëmotioneerd.

Ondertussen heeft ‘Uit het oog, niet uit m’n hart’ vlot de weg gevonden naar de diverse hitlijsten en kan de bijhorende videoclip ook op heel wat bijval rekenen.

Nieuwe site

Met een valies vol muzikale bagage en massa’s concerten en optredens, zet Ivann dezer dagen zijn ambities als solo artiest verder. Dat het menens is, bewijst hij niet alleen muzikaal, hij investeerde zopas ook in een gloednieuwe site. “Alle centen die ik verdien met mijn muziek gaan terug in mijn carrière en dus ook in een gloednieuwe website, die vanaf nu online staat! Het is een eenvoudige, heldere, overzichtelijke site, waarmee ik vooral nog dichter bij mijn publiek wil staan”, zegt Ivann enthousiast.

Wie op de hoogte wil blijven over het laatste nieuws rondom Ivann of wie zijn agenda wil volgen, kan vanaf nu terecht op de vernieuwde webstek www.ivann.be.

De komende weken zal Ivann ook een nieuwe single uitbrengen. Dat wordt opnieuw een Nederlandstalige popsong, die in het verlengde zal liggen van ‘Ik kan de hele wereld aan’ en ‘Uit het oog, niet uit m’n hart’. Buiten het feit dat het dit keer opnieuw een uptempo song gaat worden, wil Ivann er voorlopig niet meer over kwijt.

Bekijk HIER de clip van Ivann z'n recente single 'Uit het oog, niet uit m'n hart' en koop hem digitaal via iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over