Gewéldig nieuws om ons programma af te ronden: de fantastische Jamie Lidell & The Royal Pharaohs vervolledigen de affiche van 10 augustus voor wat een memorabele funky avond belooft te worden met de reeds eerder aangekondigde Mark Ronson, Lil Wayne, Coely, Ronnie Flex & Deuxperience Band en een All Eyes On Hip Hop night met AJ Tracey, Roméo Elvis x Le Motel, Brihang, Zwangere Guy en Azer! Oefen alvast uw beste dance moves op de tonen van Another Day, Uptown Funk, Sucker For Pain, Don’t Care of Energie, en ga feesten met de strafste hip hop acts van België en de UK in de Red Bull Elektropedia Room.

Hiermee is de affiche compleet. Tickets voor alle dagen zijn vanaf nu te koop via www.lokersefeesten.be!

Jamie Lidell

Omdat “Building a beginning” (2016) een comeback via de grote poort bleek en Jamie Lidell vorig jaar in de AB een concert speelde waar alle aanwezigen herfst-, winter-, en lentemaanden later permanente pretoogjes aan hebben overgehouden waren we er als de gedomesticeerde vogels bij om hem dit jaar te boeken voor de Lokerse Feesten. Meer zelfs, Lidell zal grote sier maken op onze urban night, op donderdag 10 augustus. Lidell mag dan wel zo wit als een overgavevlag zijn, de muziek waar de man mee is grootgebracht én mee is groot geworden kent zijn wortels in de black communities van de voormalige kolonie, de US of A. Knetterende funk, gospel en af en toe met gifpijlen afgevuurde soul vormen zijn comfort zone en zijn missie luidt : u doen dansen, dansen en nog eens dansen. Wat krijgt u gedurende een uur, bij aanschaf van een ticket : de aangenaamste vibes van James Brown, Otis Redding, Stevie Wonder of zowat de hele back catalogue van Stax Records, gebracht door een uitstekende backing band (The Royal Pharaohs) en een zanger met een stem zo warm als een vers gebakken croissant. U mag gerust roepen om de hits ‘Another day’ of ‘Little bit of feel good’, wij wentelen ons in het hartwiegend uitkijken naar nieuwkomers ‘Building a beginning’, ‘Julian’, ‘I live to make you smile’ of ‘Walk right back’. En zo zal na afloop iedereen tevreden naar huis terugkeren, goed wetende dat de pretoogjes achteraf meerdere seizoenen zullen meegaan.

Elke avond veilig naar huis met de Lokerse Feesten Nachtbus!

Vertrek vanuit Lokeren om 02.45 uur vanaf stelplaats De Lijn (aan NMBS station Lokeren, 5 à 10 min wandelen van het festivalterrein) voor maar 7,50 euro naar:

  • Sinaai, Belsele, Sint-Niklaas en Beveren
  • Zele, Berlare, Schoonaarde en Dendermonde
  • Zeveneken, Lochristi, Sint-Amandsberg en Gent
  • Waasmunster, Hamme, Temse en Bornem
  • Antwerpen (Berchem)

Alle info en reserveren via www.lokersefeesten.be

Over de Lokerse Feesten

De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Na een zeer succesvolle 2016 editie gaan we ook nu weer voor een eclectische mix van metal en hard(e) rock over dance, roots en urban tot pure pop. Dat is wat dit stadsfestival reeds meer dan 40 jaar (sinds 1975!) zo uniek en gesmaakt maakt voor een heel verscheiden publiek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lokerse Feesten
Datum: 
4 - 13 augustus 2017
Locatie: 
Grote Kaai, Lokeren

Reservatie: