Jette van der Meij neemt tijdelijk rol in Purper Ladies over

Gerrie van der Klei stemrust bevolen

Sinds 11 oktober jongstleden toeren de Purper Ladies met veel succes langs de theaters. Theaterdiva’s Gerrie van der Klei, Mylou Frencken, Anouk van Nes en Céline Purcell zorgen al anderhalve maand voor een avondlang zinnig entertainment vol lef, gein en geweldige stemmen. Vandaag maakte producent OpusOne echter bekend dat haar artsen Gerrie van der Klei per direct stemrust bevolen hebben vanwege overbelasting van de stembanden. Haar rol in Purper Ladies wordt voorlopig overgenomen door Jette van der Meij.

Jette van der Meij is actrice en zangeres. Na twee jaar zang gestudeerd te hebben aan de afdeling ‘improviserend musicus’ van het Conservatorium te Amsterdams stapte ze over naar de Academie voor Kleinkunst. Ze verwierf nationale bekendheid door de rol van Laura Alberts-Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder was ze de afgelopen jaren regelmatig in de theaters te zien in verschillende muziektheaterproducties. Jette zingt onder meer Jazz en Duitse chansons.

Purper Ladies is een productie van OpusOne en werd gemaakt onder toeziend oog van Purper-coryfee Frans Mulder. Samen met Mylou Frencken schreef hij grotendeels de teksten. Purper Ladies is, zoals het publiek van Purper gewend is, een afwisselend geheel van zang, sketches en muzikale frivoliteit. De voorstelling is nog tot en met woensdag 29 januari te zien

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie