Vorige maand stelde zanger en accordeonist Johan Veugelers in het bijzijn van familie, vrienden en fans zijn debuutalbum ‘Beloof Me’ voor. Vandaag brengt Johan de titeltrack van het album als single uit.

Voor z’n nieuwe single ‘Beloof Me’, de titeltsong van het gelijknamige debuutalbum dat Johan op 18 augustus laatstleden voorstelde, ging de immer sympathieke spring-in-t-veld de mosterd halen bij Jimmy Fontana. Die laatste had in 1965 een dijk van een hit met ‘Il Mondo’.

Bij het zoeken naar nummers voor zijn debuutplaat, stootten Johan en zijn producer op deze golden oldie waarop heel wat verliefde stellen hebben gedanst. En dansen, dat wil Johan zijn fans ook laten doen op zijn versie van het nummer; al mag dat wel met iets meer schwung zijn!

‘Il Mondo’ werd omgedoopt tot ‘Beloof Me’, de arrangementen van het nummer werden volledig herwerkt, het tempo werd wat opgevijzeld en Johans ‘trekzak’ zorgt voor de vrolijke noot in het nummer. Het resultaat is een ultra-dansbare versie geworden waarbij niemand kan blijven stilzitten.

Johan schreef zelf de tekst van het nummer en haalde daarbij ongetwijfeld de inspiratie in zijn persoonlijke leven. Johan is sinds een hele tijd gelukkig met Anja en de tekst van het nummer is de twee op het lijf geschreven. ‘Beloof Me’ is hét voorbeeld van hoe muziek en liefde perfect hand in hand kunnen gaan!

‘Beloof Me’, de nieuwe single van Johan Veugelers, is vanaf nu verkrijgbaar als download in iTunes of als track op het gelijknamige debuutalbum.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over