30 mei in Ethias Theater Hasselt en 31 mei in Kursaal Oostende

Wegens blakende gezondheid alsnog verlengd: de The Last Time To See Me Before I Die-solotour van Monty Python-legende John Cleese. De inmiddels 77-jarige Britse acteur, komiek en filmmaker was met zijn tour al goed voor meer dan 10.000 verkochte tickets en gaat in 2018 nog eens twee shows doen. Op 30 mei kan je hem aan het werk zien in Ethias Theater Hasselt en op 31 mei in Kursaal Oostende. De ticketverkoop start op donderdag 12 september om 11h00.

Monty Python’s Flying Circus, Fawlty Towers, maar ook A Fish Called Wanda, James Bond en Harry Potter; het oeuvre van funny man John Cleese is gigantisch en de man zelf is iconisch voor de kenmerkende Britse humor die vol absurdisme zit. Dat Cleese zelf nog steeds niet vies is van de nodige zelfspot, bleek uit zijn eerdere Alimony Tour Year One and Year Two en vorig jaar de The Last Time To See Me Before I Die tour die wegens succes en goede gezondheid wordt herhaald.

Dat Cleese door de jaren heen niet milder is geworden en graag zijn duidelijke mening geeft, bewees zijn tour vorig jaar al, want volgens Cleese bestaan er geen heilige huisjes en kan humor voor een zalvende werking zorgen. De timing van Cleese is daarbij telkens fenomenaal. Zijn toon blijft lichtzinnig van aard en zijn Britse, relativerende dictie werkt daarbij aanstekelijk. Cleese’s optreden oogstte lof vanwege de mooie mix van vertoonde fragmenten, anekdotes over de totstandkoming van sketches en de filosofie die de Brit er zelf op nahoudt over humor. Het publiek krijgt dus zeker geen traditionele stand-upcomedyshow maar eerder een uniek komisch perspectief van zijn eigen kleurrijke leven en succesvolle carrière.

De (waarschijnlijk) aller-, állerlaatste kans om Cleese in levende lijve te zien, met hem mee te lachen én in een Q&A vragen aan hem te mogen stellen. Het gaat om een compleet Engelstalige show.

John Cleese - The Last Time To See Me Before I Die
30 mei in Ethias Theater Hasselt om 19u30
31 mei in Kursaal Oostende om 19u30
Tickets: 43 / 53 / 68 EUR (incl. res. fee) via www.livecomedy.be
De ticketverkoop start op donderdag 14 september om 11u00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over