Julien Clerc komt voor een viertal concerten naar Nederland. De Franse zanger staat op 21 september in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, op 22 september in Carré, Amsterdam, 23 september in TivoliVredenburg en 26 september in Theater aan de Parade, Den Bosch. De voorverkoop start vrijdag 29 mei om 10.00 uur.

De charismatische Julien Clerc, geboren als Paul Leclerc, werd in thuisland Frankrijk bekend dankzij een Franse versie van de musical 'Hair' en scoorde in 1971 zijn eerste hit met 'Ce N'est Rien'. Kort daarna brak het boegbeeld van de Franse popinvasie ook in ons land door met hits als 'Si On Chantait', en 'This Melody', dat zelfs op de nummer 1 positie terecht kwam. Daarmee is de naam van Julien Clerc ook in Nederland definitief gevestigd. In de jaren die volgen verschijnen er regelmatig nieuw albums. Ook blijft hij hits scoren met liedjes als 'Ma Préférence', 'Jaloux de Tout', 'Ça Commence Comme Un Rêve d’Enfant' en 'Hélène'.

Clerc is nog altijd een van de grootste en meest geliefde chansonniers die Frankrijk ooit heeft voortgebracht. De aanleiding voor de komende tournee is zijn meeste recente album ‘Partout La Musique Vient’, dat vorig jaar in november is verschenen.

JULIEN CLERC- Tour 2015

  • maandag 21 september 2015 – Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam - Aanvang 20:00, Entree €40,- €43,- €46,- €49,- (excl. servicekosten)
  • dinsdag 22 september 2015 – Carré, Amsterdam - Aanvang 20:00, Entree €40,- €43,- €46,- €49,- (excl. servicekosten)
  • woensdag 23 september 2015 – TivoliVredenburg, Utrecht - Meer informatie: www.tivolivredenburg.nl
  • zaterdag 26 september 2015 - Theater aan de Parade, Den Bosch - Meer informatie: www.theateraandeparade.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over