Vrouwen zitten tijdens de maand juni goed bij Vitaya. Geen voetbal, wél mooie mannen op het scherm. Tijdens de Mooie Mannen Maand in juni vuurt Vitaya op de filmavonden op maandag, woensdag en zaterdag namelijk knappe acteurs af op de kijker. Met een flinke dosis romantiek zorgt de zender dus voor een ideale afwisseling met het EK. Zo wordt het onder andere smullen van Robert Pattinson in Water for Elephants, Patrick Demsey in Made of Honor, Jon Hamm in Friends with Kids en Colin Firth in The Accidental Husband. Eén ding is zeker: juni is nog nooit zo heet geweest.

Ook knappe kop Bradley Cooper duikt op tijdens de Mooie Mannen Maand in de tv-première van Serena. In het Amerikaans-Frans drama over twee jonggehuwden die een houthandel runnen in het North Carolina van 1930, neemt Cooper de rol van George Pemberton op zich. Naast hem schittert Oscarwinnares Jennifer Lawrence als zijn vrouw Serena Pemberton. Aan hun gelukzalig en succesvol leven komt een plots einde, wanneer George ontdekt dat zijn vrouw geen kinderen kan krijgen.

Eerste Film op woensdag 1 Juni: Robert Pattinson In Water For Elephants

De 30-jarige Robert Pattinson mag op woensdag 1 juni de spits afbijten. Zijn verschijning in Harry Potter and the Goblet of Fire en vooral zijn hoofdrol in de vampierenreeks Twilight maakten van hem een gewild tieneridool. In de romantische dramafilm Water for Elephants kruipt de Britse acteur in de huid van Jacob Jankowski, die als dierenarts werkt bij het circus Benzini Brothers. Tegenspeelster Reese Witherspoon (Marlena) is de vrouw van circusdirecteur August, vertolkt door Oscarwinnaar Christoph Waltz. Wanneer Marlena helpt bij het trainen van een nieuwe olifant, wordt Jacob halsoverkop verliefd op haar. Hun verboden, maar passionele liefde heeft echter kwalijke gevolgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: