Junior Musical - Kandanza stopt niet! Wegens groot succes (meer dan 40.000 bezoekers) eindigt Junior Musical met extra shows in Oostende.

Op 14 februari ging Junior Musical - Kadanza in première. En met succes, want de ganse zaal bedankte de cast met een lange, staande ovatie! Zowel pers en als publiek waren laaiend enthousiast:

  • "Loes schittert op het podium!" - Gazet van Antwerpen
  • "Genieten voor jong en oud!" - Het Belang van Limburg
  • "Helemaal op maat van jonge tieners!" - Het Nieuwsblad

En de musical is een groot succes! Al meer dan 40.000 tickets vlogen de deur uit. Daarom stopt Kadanza niet in Antwerpen, maar spelen ze nog enkele shows in Oostende (22 & 23 augustus om 11u en 14u). Haast je dus, want er zijn dan ook opnieuw STAR SEATS beschikbaar! De Star Seats zijn de allerbeste plaatsen in de zaal. Bovendien krijg je bij 2 tickets van deze categorie gratis een coole, grote gehandtekende fanposter van de show (af te halen op de dag van de voorstelling), voor de allergrootste fans.

Inhoud

Studio 100 en Ketnet slaan de handen in elkaar voor een spectaculair project: Junior Musical - Kadanza! Het wordt een wervelende musical met de grootste hits uit meer dan 10 jaar Junior Eurosong met o.a. Charlotte Leysen van Ketnet, Giovanni Kemper (finalist So You Think You Can Dance) en niemand minder dan Loes Van den Heuvel in een hoofdrol. Frank Van Laecke (bekend van de spektakelmusical 14-18 en Daens) zal de musical regisseren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Junior Musical - Kandanza
Datum: 
22 & 23 augustus 2015
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over