Vandaag, dinsdag 17 oktober, werken de Gouden Bal-genomineerde Rode Duivels Kevin De Bruyne en Dries Mertens hun derde groepswedstrijd in de Champions League af: Manchester City - Napoli. Ook Anderlecht is op woensdag 18 oktober opnieuw aan zet met hun nieuwe coach Hein Vanhaezebrouck. Paars-wit ging in zijn twee vorige wedstrijden kansloos onderuit tegen Bayern München en Celtic. Zij krijgen thuis Paris Saint-Germain op bezoek. De wedstrijden zijn respectievelijk om 20.15 en 20.10 live te volgen bij Q2, op Q2.be en via de Q-app.

Belgisch Gouden Bal-onderonsje: Manchester City vs. Napoli op dinsdag 17 oktober om 20.15

De leider in de Premier League, Manchester City, gaat op zoek naar zijn derde overwinning in de groepsfase van het kampioenenbal. De Citizens nemen het op tegen Napoli, de ongeslagen leider in de Italiaanse Serie A. Rode Duivels Kevin De Bruyne en Dries Mertens - beiden genomineerd voor de prestigieuze Ballon d’Or - zijn aan een erg sterk seizoen bezig. De Bruyne zit bij City al aan twee doelpunten en vier assists in negen wedstrijden. Mertens beleeft momenteel het beste jaar uit zijn carrière. Hij zit al aan negen doelpunten en vijf assists voor Napoli in elf wedstrijden.

Floris Geerts en Marc Degryse volgen de wedstrijd in het Etihad Stadium op de voet en zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx zit samen in de studio met Mario Been en Gilles de Bilde. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

Anderlecht gaat tegen PSG op zoek naar eerste (doel)punten in groepsfase

Zowel in de Belgische competitie als in de Champions League kende Anderlecht een tumultueuze start. Ondertussen staat er een nieuwe coach aan het roer bij paars-wit: Hein Vanhaezebrouck. Hij moet de landskampioen terug op de rails zien te krijgen. Paris Saint-Germain heeft er daarentegen al een zo goed als vlekkeloos parcours opzitten met twee overtuigende zeges in de groepsfase van de Champions League en een zeer goede seizoenstart in de Franse Ligue 1. Kunnen Hein en co hun eerste punten pakken tegen de toppers uit Parijs?

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert en Gilles de Bilde. Aad de Mos analyseert de wedstrijd langs de zijlijn. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speeldag.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE: GROEPSFASE

  • MANCHESTER CITY - NAPOLI OP DINSDAG 17 OKTOBER OM 20.15 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP
  • ANDERLECHT - PSG OP WOENSDAG 18 OKTOBER OM 20.10

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over