Kataklò : Atletische puzzel

Dit theaterseizoen brengt Kataklò haar nieuwe dansvoorstelling ‘Puzzle’ in het theater. In deze kleurrijke, moderne Italiaanse dansvoorstelling komen dans, acrobatiek, licht, geluid en humor op een wonderlijke, illusionerende wijze samen. Net als in een puzzel is iedere compositie nauwgezet en vormt elk lid van het gezelschap een onmisbaar element in deze productie. BIBA Producties i.s.m. DommelGraaf Theaterproducties start vanaf 4 februari 2014 tot en met 2 maart 2014 de theatertour van ‘Puzzle’.

De ontwikkeling van ‘Puzzle’

Al sinds de oprichting van Kataklò (1995) begeleidt Giulia Staccioli het gezelschap. Kataklò betekent letterlijk: ‘ik dans buigend en draaiend’ in het oud-Grieks. Tijdens de ontwikkeling van de voorstelling ‘Puzzle’ is Staccioli uitgegaan van de unieke talenten van de dansers. De charmante voorstelling kent daardoor een smaakvolle dynamiek, surrealistische scenario’s en verleidt de kijker om zijn fantasie te prikkelen.

Theater uit alle windstreken

Je hoeft niet ver te reizen om de wereld te ontdekken. DommelGraaf Theaterproducties laat zich inspireren door de kwaliteit van de internationale theaterwereld en laat zich leiden door de unieke pracht van de podiumkunsten uit alle windstreken. DommelGraaf Theaterproducties presenteert o.a. dans, zang, muziek, acrobatiek, toneel, ballet, opera en andere bijzondere podiumkunsten. Er wordt hierbij altijd gekozen voor theatervoorstellingen, die een uniek en werelds theatergevoel creëren.

Meer informatie

BIBA Producties i.s.m. DommelGraaf Theaterproducties start op 4 februari 2014 de theatertour van ‘Puzzle’ in Schouwburg Agnietenhof in Tiel. Kijk voor meer informatie en de gehele speellijst op www.wereldtheater.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over