Twee razendsnel uitverkochte concerten krijgen volgend jaar vervolg

Deze week staat Kensington tweemaal in een uitverkocht Ziggo Dome. Fans die het muzikale vuurwerk van de Utrechtse band komende woensdag en donderdag missen, krijgen op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 een nieuwe kans. Kaarten voor Kensingtons Ziggo-shows in 2016 kosten €35 of €40 excl. servicekosten en zijn vanaf zaterdag 28 november a.s. om 10:00 uur te koop.

Kensingtons derde album is een enorm succes: vijf hitsingles Streets, War, Riddles, All For Nothing en Done With It zorgden ervoor dat Rivals werd overladen met prijzen, gouden en platina awards en vele tours in binnen- en buitenland volgden.

Razendsnel uitverkocht

Komende woensdag en donderdag wacht de band een razendsnel uitverkocht Ziggo Dome, de grootse zaal die gemaakt lijkt te zijn voor Kensingtons epische rocksongs zoals Streets en Home Again. Fans die dit spektakel moeten missen krijgen volgend jaar een herkansing: op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 keert Kensington terug naar Ziggo Dome.

Ticketinfo

Kaarten voor de Ziggo Dome-optredens van Kensington in 2016 kosten €35 en €40 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar via kensingtonziggodome.nl. De ticketverkoop start zaterdag 28 november 2015 om 10:00 uur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Kensington
Datum: 
11 en 12 november 2016
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over