Kom erbij, kom erbij! Vanaf zondag 21 februari start Kinepolis met een nieuw vorstelijk concept: ‘Disney Princess at the Movies’. Hierbij vertoont Kinepolis eenmalig de vier populairste prinsesklassiekers van Disney terug op het grote scherm. De vier meest favoriete films werden door de Kinepolis bezoekers en Disney fans zelf gekozen via een online poll. Voor de eerste editie mag de Oscar geprezen film ‘Belle en het Beest’ voor de magische aftrap zorgen.

Tijdenlang verhaald, maar altijd even waar: ‘Belle en het Beest’, de dertigste animatieklassieker van Walt Disney, komt voor één keer terug naar de Belgische bioscoopzalen. Kinepolis pakt met ‘Disney Princess at the Movies’ uit met een nieuwe en unieke voormiddagformule vol animatie en verrassingen. Dat wordt een voorstelling vol kleine prinsesjes in goudgele jurkjes verzekerd.

Bij de originele uitgave in 1991 kende ‘Belle en het Beest’ een ongezien succes. De film leverde niet alleen ruim 424 miljoen dollar op, maar mocht eveneens meer dan 20 filmprijzen in ontvangst nemen, waaronder twee Oscars voor ‘Beste Originele Muziek’ en ‘Beste Originele Song’. Ongetwijfeld zullen dus niet enkel de kleintjes, maar ook mama’s en papa’s op het tipje van hun stoel zitten wanneer ze de tijdloze Disney liedjes en de betoverende figuren zoals Lumière, Pendule, mevrouw Tuit en Barstje (her)ontdekken.

De film zal zondagochtend 21 februari eenmalig in het Nederlands (in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Brussel) of het Frans (in Kinepolis Brussel en Luik) vertoond worden. Tickets voor ‘Disney Princess at the Movies’ zijn te verkrijgen via de Kinepolis website.

Wie graag de andere prinsesklassiekers tijdens ‘Disney Princess at the Movies’ herbeleeft, zet onderstaande data best nu al in de agenda:

  • 21/02/16: Belle en het Beest
  • 17/04/16: Pocahontas
  • 18/09/16: De Kleine Zeemeermin
  • 20/11/16: Frozen

Start van de animatie: 9u45

tart van de film: 11u00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: