Om 14u30 stellen ze hun nieuw album The Phantom Cowboy intiem en akoestisch voor in café Commerce, H. Hooverplein 16 – 3000 Leuven. Dit optreden wordt georganiseerd i.s.m. Bilbo Records en de toegang is gratis. Om 21u00 volgt een full on rock performance met de volledige band in een uitverkochte Depot.

Gisteren zette K’s Choice met de nieuwe rocksound café Corsari op stelten. Een optreden dat het aanwezige publiek zich nog lang zal herinneren en dat een voorsmaakje geeft van wat de fans kunnen verwachten op de concerten. Herbekijk de live versie van ‘Private Revolution’ hier: https://youtu.be/3OEksA5WxCg

The Phantom Cowboy is zonder enige twijfel de stevigste plaat die Sarah en Gert Bettens in hun carrière hebben opgenomen.

Een rockalbum pur sang dat nu beschikbaar is op CD, vinyl en op iTunes. Je kan het album ook ontdekken op Spotify en op Deezer. Voor de eerste keer in hun muzikale loopbaan besloten broer en zus om samen een album te schrijven. Terwijl ze vroeger elk apart nieuwe nummers neerpenden, vloog Gert nu naar Tennessee en Sarah naar Kapellen om tijdens twee intensieve schrijfsessies samen 11 nieuwe songs vorm te geven.

Het geheel werd geproduced door Alain Johannes, zeker geen onbekende naam voor al wie de alternatieve en stoner rock uit Californië een warm hart toedraagt. Johannes, trouwe kompaan van Dave Grohl, alsook live muzikant bij Queens of the Stone Age en Them Crooked Vultures, tekende als producer en engineer ook al voor tal van gevestigde waarden zoals Mark Lanegan, Arctic Monkeys, en ga zo maar door.

The Phantom Cowboy Tour van K’s Choice werd dinsdag afgetrapt in de Nijdrop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over