De zomer van 2017 lijkt nog veraf, maar het Kursaal is volop bezig de dansmusical Footloose te promoten. Met de feestdagen brengen ze een speciale cadeaubox op de markt met leuke extra's als cava, een luxeboek en de cd van de musical.

In december kunnen de fans van de musical Footloose een collector's item kopen. In de cadeaubox kan er gekozen worden om een voucher te stoppen die recht geeft op één of meerdere Golden Seats. Dat zijn de beste plaatsen in de zaal. Een voucher voor één Golden Seat kost 69 euro. Speciaal voor de feestdagen krijgt men naast de leuke box ook een voucher voor een glaasje cava per aangekochte Golden Seat, een luxe programmaboekje per 2 Golden Seats en de CD met de muziek van de musical per aangekochte cadeaubox. De extra's zijn gratis, verzendkosten niet inclusief.

Sterke voorverkoop

De voorverkoop van de populaire musical loopt ondertussen als een trein. Kursaal Oostende verkocht al meer dan 1.500 kaarten. 'De mensen kopen vroeg om de beste plaatsen in de zaal te garanderen. Veel bezoekers maken er ook een totale belevenis van en boeken nu al hun zomervakantie in Oostende," zegt Johan Vande Lanotte. Er zijn in totaal 14 shows in Kursaal Oostende van 26 juli tot en met 6 augustus 2017.

Praktisch

De Footloose cadeaubox is te koop vanaf 69 euro via www.footloosebelgie.be, 070 22 56 00 of in Toerisme Oostende. De verzending van het pakket kost 5,50 euro, behalve in de toeristische dienst. De actie is geldig tot en met 3 januari 2017.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over