Tegen De Sterren Op duikt op woensdag 3 februari voor het eerst in de musicalwereld met de klassieker The Sound of Music. En wie anders dan Kürt Rogiers, die ook in de echte musical de rol van kapitein von Trapp op zich nam, is een betere vader voor de zeskoppige kroost (Clara Cleymans, Jonas Van Geel, Chris Van Espen, Ella Leyers, Ivan Pecnik en Tine Embrechts)? De kapitein verwelkomt zuster Catharina (Walter Baele) als het nieuwe kindermeisje. Maar ziet zij het wel zitten om op zo’n groot zootje ongeregeld te passen? Of kunnen de kinderen haar op andere gedachten brengen met hun zelfgemaakte lied?

Bij Van Gils en Gasten krijgt Lieven Van Gils (Jonas Van Geel) hoog bezoek: premier Charles Michel (Walter Baele) zit aan tafel om de besparingsmaatregelen van de regering te bespreken. Lieven houdt het liever luchtig en is vooral onder de indruk van de goede talenkennis van de premier. Ook de gloednieuwe manager van K3, Kristel Verbeke (Tine Embrechts), is te gast. Zij is helemaal niet te spreken over het experiment dat huis-wetenschapper van Eén, Lieven Scheire (Guga Baúl), uitvoerde met K3-muziek.

De agenten van De Buurtpolitie krijgen te maken met een hacker. Alle computers op het politiebureau zijn gekraakt. Tijdens de zoektocht naar de dader wordt al snel duidelijk dat de computerkennis van de agenten en hun beveiliging te wensen overlaat.

Ook de Romeo’s (Jonas Van Geel, Chris Van Espen en Guga Baúl) zijn van de partij in deze Tegen De Sterren Op. Zij hebben het naar hun zin in hun tourbus, tot Sasha (Tine Embrechts), de vrouw van Davy, roet in het eten strooit. Want zij begint vervelende vragen te stellen over enkele vreemde attributen in het Romeo-busje.

Prins Laurent (Ivan Pecnik) werpt zich opnieuw in de kijker met zijn nieuwe campagne voor rassendiscriminatie… bij honden. Zijn vrouw Claire (Clara Cleymans) geeft zoals gewoonlijk liever geen commentaar.

Oscar and The Wolf (Walter Baele en Ella Leyers) zorgt dit keer voor een streepje muziek. De band verkeert helemaal in trance met haar nieuwe versie van ‘Back to Black’, tot ze wordt verstoord door de feestmuziek van Marc Coucke (Ivan Pecnik).

Verder voorziet François De Keersmaeker (Ivan Pecnik), voorzitter van de Belgische voetbalbond, de kijkers van een origineel voetbalgeluid. Freddy De Vadder (Walter Baele) van de fictiereeks Bevergem legt voor eens en altijd uit wat ‘nurfen’ nu precies betekent. En in Total Loss in het Bos trekken twee prominente politieke figuren een dierenpak aan. Maar of zij elkaars aanwijzingen ook willen opvolgen?

De volledige afleveringen van Tegen de Sterren Op kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: