Verjaardagsfeest Lierse discotheek van 26 tot en met 28 augustus

La Rocca viert tijdens het laatste weekend van augustus zijn 28e verjaardag. Een unicum in de huidige uitgaanswereld. Hard werken, constant innoveren en luisteren naar de noden van het publiek zijn de keywords om er na bijna drie decennia nog steeds te staan als een rots. En wat is een feest zonder champagne? La Rocca geeft dan ook 1000 flessen champagne weg tijdens zijn Birthday Weekend.

Vanaf dag één stond de Lierse discotheek La Rocca er als een huis en dat is 28 jaar zo gebleven. De geschiedenis van La Rocca leest als een sprookje. Alles wat naam en faam heeft, passeerde ooit door de deuren van La Rocca of stond er achter de decks.

“Toen we 28 jaar geleden begonnen, zaten we midden in de new beat-gekte. Al snel bleek dat genre wat te eng en dus werd het muzikale spectrum vergroot naar house. Die lijn hebben we aangehouden en daarin zijn we altijd trendsettend geweest. Niet trendvolgend. Trendsettend! La Rocca gaat met z’n tijd mee en dus houdt het de vinger aan de muzikale pols. Ook R&B heeft voortaan op vrijdagavond een vaste stek in La Rocca met ‘Forever Funky’. Ongelooflijk sexy avonden waarbij de sensualiteit van de dansvloer spat,” zo zegt La Rocca-team woordvoerder en eigenaar Wim Van Ouytsel.

Bij het uitbaten van zijn discotheek heeft de gast altijd centraal gestaan. Lang voor ‘beleving’ een hippe marketingterm was, droeg La Rocca dat al hoog in het vaandel. De club werd regelmatig vernieuwd, aangepast bij themaweekends en enkel het beste was goed genoeg. Zo is de geluidskwaliteit van het sound system in La Rocca legendarisch. Wie naar La Rocca komt, wordt in de watten gelegd. Die magische plek op en rond de dansvloer is dan eventjes een universum op zich.

Een discotheek opstarten kan bijna iedereen. Een danstempel draaiende houden is een andere zaak. Terwijl talloze grote namen jaar na jaar moesten afhaken, bleef La Rocca fier overeind. Leedvermaak komt daar niet bij kijken.

“Op zich is het jammer dat het uitgaanslandschap verschaalt. We doen geen vreugdedansje als er weer een bekende naam verdwijnt. Langs de andere kant geeft je dat een extra boost om er nog harder voor te gaan. Succes moet je verdienen, daar moet je elke dag aan werken. Als je het even laat slabakken, kan dat grote gevolgen hebben. Bij La Rocca halen we zelfs na 28 jaar nog altijd het onderste uit de kan,” vertelt Wim Van Ouytsel.

En dan is 28 misschien geen mooi rond getal, het is voor La Rocca alvast wel de aanleiding om groots uit te pakken. Het feestweekend start op vrijdag 26 augustus en loopt door tot zondag 28 augustus. Op zaterdag 27 augustus staan de vrouwelijke gasten centraal en zijn er 1000 flessen champagne gereserveerd voor 1000 dames op ‘Babes ♥ Bubbles’. Een fantastische stunt waarmee La Rocca toont dat het na 28 jaar nog steeds de rots in de branding is. Still going strong!

Programma 28 Years La Rocca

Vrijdag 26 augustus

  • RnB Chic & Forever Funky
  • DJ’s Main room: HMD, MK Silva, MC Kay Styles, KC, Hich
  • DJ’s Backstage: Selecta Killa, Drigao, Ouss

Zaterdag 27 augustus

  • Babes ♥ Bubbles
  • DJ’s Main room: Philip, Licious, Smith Davis
  • DJ’s Backstage: Jackk & Friends
  • Zondag 28 augustus
  • Summer On Sunday
  • DJ’s Main room: Iban Mendoza, Nico Morano, Joeri
  • DJ’s Backstage: Ben Kleys & Friends

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over