De wind zit in de zeilen van Bevergem. Zaterdag was Bevergem de grote winnaar in de nacht van de televisiesterren en ook Ann Tuts, alias Doortje van Fc De Kampioenen werd gekroond als beste vrouwelijke acteur. Ze geeft straks het beste van zichzelf op Labadoux samen met een hele groep bekende acteurs zoals Bart Vanneste, alias Freddy de Vadder, Piet de Praitere, Maaike Cafmeyer, Dries Heyneman, David Galle, Annemone Valcke, Luc Dufourmont, Walid Ben Chicka, Gunter Lamoot, ...

I Muvrini technisch hoogstandje op gloednieuw LX-podium

I Muvrini legt de lat heel hoog om een superconcert aan het Labadouxpubliek te presenteren. Net als tijdens het concert van Bevergem wordt hun optreden extra kracht bijgezet met prachtige projectiebeelden. Een primeur voor Labadoux. Met een ploeg van 15 personen zetten ze op vrijdag al voet aan de grond op het festivalterrein om zaterdagvoormiddag 3 uur soundcheck te voorzien tot hun concert minuscuul is voorbereid. Labadoux ontvangt hen graag op hun gloednieuw podium in de concerttent en huurde extra zendfrequentie om het concert volledig draadloos te laten verlopen.

Gabriel Rios in volle bezetting

Onlangs zette hij nog een frêle soloset op de planken van de Spil in Roeselare, maar op Labadoux gaat hij voluit met zijn vijfkoppige band. Als dit niet ' Gold ' wordt, dan weten we het niet meer ...

Decidellen op rollercoaster

Wat ooit begon als een leuke zangstonde met een reeks knappe lokale dames, wordt op Labadoux een zondags aperitief om 'U' tegen te zeggen. Met een extra concert van het trommelkorps Kunst Veredelt worden ze om 11.40u ritmisch ingeleid op de Peloeze, waarna de 40 harmoniemuzikanten zich klaar houden de Decidellen een open doek te geven op het Pubtentpodium voor een speciaal LX-programma.

Labadoux houdt het graag aangenaam en veilig

U hoorde deze week ook dat er heel wat te doen was omtrent rugzakken op festivals. Labadoux wil graag het comfort voor alle festivalbezoekers behouden om een tas of rugzak te kunnen meenemen op het festivalterrein. Labadoux is een vredevol festival waar kameraadschap tussen alle bezoekers de hoogmis viert. In samenspraak met de overheidsdiensten vragen we wel vriendelijk de tassen even te openen aan de inkom. Natuurlijk blijven we waakzaam en alert zodat het festival in de beste omstandigheden kan verlopen.

Mocht je het vergeten zijn...

Elke kampeerder kan op de camping gerust zijn eigen drank verbruiken, maar dit kan niet op het festivalterrein. Omdat honden ( met uitzondering van getrainde blindengeleidenhonden) in een dichte publieksmassa behoorlijk gestresseerd kunnen geraken kunnen we hen geen toegang meer verlenen op het festivalterrein. Op de camping worden ze aan een dichte leiband eventueel wel nog toegelaten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over