Laundry Day opent nu zaterdag 29 augustus om 10U00 haar “Pop-Up store” in de Kammenstraat 42 te Antwerpen,de plek waar het allemaal begon. Het is een Belgische primeur dat een festival haar eigen Pop-Up Store opent in aanloop naar de 18de editie! De opening belooft feestelijk te worden want een indrukkwekkende line-up met o.a : Alvar & Milas,DJ Licious, Major K,Julian Cross,Christian82,… komen een set spelen in de Laundry Day Pop-Up Store. Om de opening te vieren krijgen de eerste 100 bezoekers een mooi cadeau, zijn er gesigneerde DJ petten en zelfs 2 wasmachines te winnen!

Wat in 1998 in de trendy Kammenstraat begon als een toevallig dancestraatfeestje, groeide uit tot het grootste dag dancefestival van het land, met maar liefst 65.000 bezoekers! Laundry Day was dus pionier in België met het eerste echte dance-festival en nu opnieuw door het openen van een eigen “ Pop-Up Store”!

Hierdoor komt een stukje van die sfeer van weleer voor zes dagen terug naar de Kammenstraat. Een ideale aanloop naar de 18de editie van Laundry Day volgende week zaterdag 5 september.

"Toen we hier recent een persmoment hielden, kriebelde het om in dit mooie pand iets te doen. Een eigen Pop-Up store in de Kammenstraat waar je terecht kan voor je tickets ,Laundry Goodies, een opening met onze DJ’s,….. geef toe een betere DNA match bestaat er niet met wat Laundry Day is. Een opening op een zaterdag exact 1 week voor Laundry Day maakt het plaatje compleet. Het was een titanenwerk om op enkele dagen dit op te bouwen maar het resultaat mag er zijn met zelfs enkele wasmachines uit 1962 in het interieur! Ik wli bij deze BERMASO, eigenaar van het pand, dan ook bedanken dat we deze locatie mogen gebruiken ”, aldus tevreden woordvoerder Matthias De Caluwe."

Feestelijke opening zaterdag met pak Laundry Day DJ’s

De deuren gaan open om 10U00 aanstaande zaterdag en heel de dag door worden er sets gespeeld door afwisselend o.a. : Alvar & Milas, DJ Licious, Major K,Julian Cross, Christian82,…….

" Toen we deze week een paar van onze DJ’s contacteerden en hen het concept uitlegden waren ze meteen heel enthousiast! Ze wilden graag een setje komen spelen op de opening. Wie zaterdag langskomt zal al meteen in de sfeer geraken voor Laundry Day en een unieke kans hebben om een praatje of selfie te nemen met uw favoriete DJ! “, aldus Matthias De Caluwe.

DJ Licious is 1 van de DJ’s die nu zaterdag graag afzakt naar de Kammenstraat. “ Voor mij is dit speciaal, Laundry Day was het eerste festival waar ik als bezoeker naar toe ging en waar ik daarna als DJ de kans kreeg. Om nu bij de lancering van deze primeur erbij te zijn maakt de cirkel helemaal rond. Ik maak er een stomende set van!”, zei een enthousiaste DJ Licious!

“Laundry Day Presents” bij de opening: bellenblazers, zonnebrillen en wasmachines!!!!

Naast de indrukwekkende line up die de opening komt opluisteren, zijn er ook een paar verrassingen voor de bezoekers om de opening te vieren.

“Klopt, de eerste 100 bezoekers die langskomen in onze Pop-UP krijgen bij het binnenkomen een “Laundry Day” – zonnebril en bellenblazers cadeau ! Maar dat is niet alles er zijn drankjes voorzien,gesigneerde petten van Alvar & Milas en dankzij de selfie actie van onze partner Miele kunnen er 2 wasmachines gewonnen worden. Die 2 winnaars kunnen dus kraaknet naar Laundry Day afzakken volgende week !”, zei woordvoerder Matthias De Caluwe.

Laundry Day Pop-Up store = Merchandise, Goodies, Music en Ticket point.

De Laundry Day Pop-Up store heeft een ruim aanbod om helemaal uitgerust naar Laundry Day te komen. Vlaggen, caps, sweaters, sneakers, gsm-covers,….. het is er allemaal. “ Met meer dan dertig items is er echt voor iedereen wat wils en begin volgende week lanceren we nog iets uniek, maar daarvoor later meer !”, glimlachte Matthias De Caluwe

LAUNDRY DAY POP – UP STORE:

Data: 29 & 31 augustus en 1,2,3 & 4 september 2015

Uren: 10U00 tot 18U00

Adres: Kammenstraat 42 – 2000 ANTWERPEN

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over