Laura Tesoro en Niels Destadsbader presenteren begin 2017 een gloednieuw programma bij VTM waarin ze op zoek gaan naar nieuw, mannelijk zangtalent. Jonge zangers met een goede stem die samen een nieuwe Nederlandstalige popgroep zullen vormen.

Bovenaan de verlanglijst geen zingende fotomodellen met funky dancemoves. Geen typische boyband dus. Wel wordt er gezocht naar kerels met een eigen persoonlijkheid die gepassioneerd zijn door muziek en graag in het Nederlands zingen. Een gezonde Nederlandstalige popgroep met ballen.

De kerels zullen in een reeks audities en liveshows de kijker en een professionele jury moeten overtuigen. Bij de laatste show moet dan duidelijk worden wie de favorieten zijn, en wie het best met wie in een groep kan samenwerken. Zo wordt meteen een nieuwe groep samengesteld die alles in huis heeft om de nieuwe Nederlandstalige popsensatie van Vlaanderen te worden. Of het uiteindelijk een duo, trio of kwartet wordt, zal afhangen van het ontdekte talent zelf en de mogelijke combinaties.

Minimumleeftijd om mee te doen aan de show is 18 jaar. Een maximum leeftijd is er niet. Inschrijven kan via vtm.be, waar kandidaten hun gegevens, een recente foto én een video kunnen opladen waarin ze zelf een Nederlandstalige song naar keuze brengen.

Het programma wordt gemaakt door productiehuis TvBastards. De zoektocht naar het nieuw talent wordt in het voorjaar van 2017 op het scherm verwacht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: