Eergisteren (zondag 26 april) vond in de Antwerpse Stadsschouwburg de Vlaamse première plaats van ‘The Fabulous Sneakerboyz’, de eerste solo-theaterproductie van Roy Julen, hoofdchoreograaf van oa ‘So You Think You Can Dance’ en de live shows van ‘The Voice van Vlaanderen’. In deze wervelende dansproductie, waarin bloedmooie moderne dans, strakke popping, breakdance, vette hiphop en een stevige scheut humor, naadloos geïntegreerd worden in een beklijvende zoektocht naar de ware liefde, schitterde Laura Tesoro als moderne Assepoester in deze urban versie van het wereldberoemde sprookje. Choreograaf Roy Julen was na afloop lyrisch en ook boezemvriend Jasper Publie, die samen met collega-Bandit Thomas Van Achteren naar Antwerpen was afgezakt, was danig onder de indruk van de prestatie van Laura. Wie ‘The Fabulous Sneakerboyz’ nog aan het werk wil zien in Vlaanderen, kan op 30 mei nog terecht in Capitole Gent. Info & tickets via 070 25 20 20 (max. €0,30/min.) of www.sherpa.be.

Ik wist vanuit onze samenwerking in The Voice van Vlaanderen natuurlijk al wel deels welk vlees ik met Laura in de kuip had, maar wat ze nu heeft neergezet in deze productie is echt onwaarschijnlijk. Je mag niet vergeten dat dansen voor haar gewoon eigenlijk een hobby was en dat alle andere dansers in ‘The Fabulous Sneeakerboyz’ professioneel bezig zijn. Ze is er in zeer korte tijd in geslaagd om haar niveau dermate op te tillen dat ze zich moeiteloos staande houdt tussen de pro’s…dat én dan ook nog haar ongelooflijke zang- én acteerprestatie, maken van Laura Tesoro de ideale moderne Assepoester in deze show! Ik ben immens trots op haar!”, aldus Roy Julen.

Ook boezemvriend Jasper Publie (Bandits) toeterde fel op de loftrompet nadat de staande ovatie was uitgedoofd. “Ik ken Laura al heel lang en heel goed, maar vandaag heeft ze me toch enorm weten te verrassen! Ik vond het echt ZALIG!! Bij deze weet ik het zeker, Laura kan gewoon alles…zingen, acteren en ook nog eens dansen als de beste, de max!”, zo besluit een zeer enthousiaste Jasper.

Laura Tesoro zelf stond ietwat ongemakkelijk te blozen bij het aanhoren van al de lof die haar toebedeeld werd en was zichtbaar tevreden dat alles zo vlekkeloos verlopen was tijdens deze vuurdoop. “Het was de eerste keer dat ik acteren, zang en dans moest combineren…en dan nog in een show van de grote Roy Julen…dat heeft me toch wat slapeloze nachten bezorgd hoor. Nu ben ik vooral héél blij dat de mensen hebben genoten van de show en dat we het als team tot een goed einde hebben gebracht. Dit smaakt alleszins naar meer!

'The Fabulous Sneakerboyz' op 30 mei om 20u in Capitole Gent. Reserveer nu uw tickets voor deze dynamische theatershow via 070 25 20 20 (max. €0,30/min.) of www.sherpa.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Fabulous Sneakerboyz
Datum: 
30 mei 2015
Locatie: 
Capitole, Gent

Reservatie:

Meer over